Amopage

Risiko for Åpning e-postvedlegg

- Views 0
Advertisement

Risiko for Åpning e-postvedlegg


E-post er en praktisk måte å få kontakt med andre, men de er utsatt for angrep kjent som ondsinnet programvare eller malware. Dette malware er sluppet løs når du åpner en utrygg tilknytning og det gjør forskjellige ting som gjør datamaskinen utføre handlinger som du ikke vil at den skal gjøre. Oppdag risikoen ved å åpne e-postvedlegg, slik at du kan beskytte deg selv.

web Bugs

De fleste mottar regelmessig web bugs i innboksen sin. Mens plassert i en spam-melding, disse usynlige ikoner oppdage om en e-postadresse er aktiv, slik at de kan fortsette å tette folks postkasser. Disse feilene er vanskelig å forebygge, men du kan prøve å slette åpenbare søppelmeldinger uten å åpne dem eller bruke e-postprogrammet for å vise meldinger som tekst.

Masseutsendelse Worms

Masseutsendelse ormer (også kjent som "e-post ormer") kan spre seg raskt fra bruker til bruker, ofte før folk er klar over hva som skjer. Disse ormene kan utilsiktet komme fra folk du kjenner, og når utløste gjennom et vedlegg, begynne å sende seg selv til folk i adresseboken. Hvis du ikke forventer noe fra en venn eller slektning, sjekk med ham før du åpner meldingen.

Computer Virus

Begrepet "virus" blir jevnlig forbundet med skadelige e-postvedlegg. Virus vanligvis jobbe seg inn i operativsystemet og begynne å endre måten datamaskinen oppfører seg. For eksempel kan en bruker legge merke til at hennes systemer har bremset betydelig ned, og en annen person disco at filene hans er tuklet med, og ikke lenger operativ. Jevnlig kjøre virussøk på datamaskinen for å forhindre dette problemet.

Trojansk hest

Enkelte vedlegg kan forårsake mildt irriterende effekter, men andre er spesielt skadelig, slik som den trojanske hesten. Dette malware forkler seg som et nyttig program for å få tillit og få inni datamaskinen. Når du er inne, hackere få ekstern tilgang de trenger for å oppnå informasjon for egen personlig vinning, for eksempel identitetstyveri. Beskytt deg selv med antivirus programvare som Norton for å forhindre skader.

ondsinnet Kjørbar

En annen vedlegget er ondsinnet kjørbar, som er kjent for å forårsake alvorlige skader raskt. Disse angrepene søke å skaffe seg sensitiv informasjon og gjøre systemet ubrukelig. Som andre malware, kan dette kjørbar sendes fra noen du kjenner, og inneholder tilsynelatende uskyldige emnelinjer, for eksempel "Du har mottatt en e-kort!" eller noe lignende. Igjen, tar seg ikke å åpne vedlegg som ikke er forventet, og med jevne mellomrom kjøre antivirusprogrammer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/risiko-for-apning-e-postvedlegg/ "

相关文章!
 • Kan ikke åpne e-postvedlegg i XP Kan ikke åpne e-postvedlegg i XP
  - 阅 0

  Standard e-postprogram for Windows XP-maskiner er Microsoft Outlook eller Microsoft Outlook Express. Outlook Express er bare en nedskalert versjon av den vanlige Outlook, med færre funksjoner. Det vanlige Outlook er en hel pakke med programmer og fun

 • Hvordan åpne e-postvedlegg i Thunderbird Hvordan åpne e-postvedlegg i Thunderbird
  - 阅 0

  E-postklienten Mozilla Thunderbird er ment å fungere som en gratis erstatning for mer populære e-postprogrammer som Microsoft Outlook Express-klienten. Som alle andre e-postklient, kan du bruke Thunderbird til å sende og motta vedlagte filer med en v

 • Problemer med å åpne e-postvedlegg Problemer med å åpne e-postvedlegg
  - 阅 0

  Det er flere mulige årsaker til at du kan oppleve problemer med å åpne visse e-postvedlegg. Muligheten til å åpne vedlegg avhenger av deg å ha kompatibel programvare installert på datamaskinen. Bakgrunn E-kommunikasjon kan du feste elektroniske filer