Amopage

Ringorm behandlinger for Storfe

- Views 1
Advertisement

Ringorm behandlinger for Storfe


Ringorm er en svært smittsom hudsykdom forårsaket av en sporebærende sopp. Sporene spirer, angripe overflaten av huden og hårsekkene. Ringorm angriper vanligvis ben og kalver av voksen storfe, og vises rundt øynene, ørene og ryggen av unge kalver. Resultatet er en grå-hvit hudfarge sprøytet med sirkulære, hevet lesjoner. Selv ubehagelig å se på, forårsaker ringorm lite varige skader og er vanligvis ganske behandles.

Imaverol

Imaverol er en syntetisk anti-sopp stoff som er brukt som en aktuell spray. Etter noen skorpedannelse er fjernet fra storfe hud med en børste, bør sprayen brukes 3 til 4 ganger om dagen hver 3 dager.

griseofulvin

Griseofulvin er en anti-sopp stoff som kan gis oralt (i buskapen sin feed) for å behandle ringorm. Imidlertid er griseofulvin ikke lenger er godkjent for bruk i næringsmiddelproduserende dyr.

Ringorm behandlinger for Storfe


Jod

Et anstrøk av jod er en svært vanlig behandling for ringorm hos storfe. Vanligvis er en to prosent jod løsning som brukes, da dette er mindre irriterende for huden.

Lime Svovel Solution

Ifølge "Rebhun er Sykdommer melkeku" av Thomas J. Divers, Simon Francis Peek og William C. Rebhun, er en 2-5 prosent kalk svovel spray en effektiv behandling for ringorm hos storfe.

Ringorm behandlinger for Storfe


Aktuelt Limer og Kremer

"Rehbun er Sykdommer melkeku" anbefaler også en 3 til 5 prosent tiabendazol lim, en mikonazol krem ​​eller en klotrimazol krem ​​brukes en gang eller to ganger daglig som levedyktig behandlinger for begrensede lesjoner på storfe.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/ringorm-behandlinger-for-storfe/ "

相关文章!
 • Organiske behandlinger for Storfe Lice Organiske behandlinger for Storfe Lice
  - 阅 0

  Lus er seksbente insekter som har klør som er hakelignende. Lus er parasittiske og når et angrep skjer på en ku, er rask utrydding avgjørende for å hindre spredning av lakselus til upåvirket kyr. En alvorlig angrep på en ku kan føre til anemi og død

 • Hva skal jeg gjøre med kronisk Ringorm?
  - 阅 0

  Ringorm (tinea corporis) er en soppinfeksjon i huden av samme familie som fotsopp og jock kløe. Ringorm rammer først og fremst hodebunnen og overflaten av huden og trives i varme, fuktige områder og har fått navnet sitt fra ringformet utslett som dan

 • Virkningene av Lutalyse på Pigs Virkningene av Lutalyse på Pigs
  - 阅 0

  Lutalyse er merkenavnet for dinoprost trometamin, et stoff som brukes av veterinærer for husdyr. Den sterile Løsningen tillater veterinæren å gi forskjellige behandlinger til storfe, melkekyr, svin og griser og hester. En grisebonde foretrekker å syk