Amopage

Riktig lampeskjerm Størrelser

- Views 0
Advertisement

Riktig lampeskjerm Størrelser


Velge riktig lampeskjerm størrelse er viktig for både funksjon og estetisk appell av lampe. En for stor eller for liten skygge tar bort fra din innredning og kan negativt påvirke hvor godt lampen distribuerer lyset i rommet ditt.

Diameter

Mål høyden av lampen fra dens bunn til bunnen av sokkelen (hvor lyspæren går.) Diameteren på det bredeste punkt på lampeskjerm skal måle den samme eller bare 2 inches større eller mindre enn denne høyde.

Høyde

Bestem høyden på lampeskjerm basert på måling av harpe, u-formet metall stykke som fester skyggen til lampen. Din skygge høyde skal måle det samme eller bare en halv tomme større eller mindre enn denne høyden. Hvis du trenger å få en harpe, velg en som måler omtrent en tredjedel av høyden på lampefoten.

unntak

Velge en lampeskjerm mer enn 2 inches mindre i diameter enn lampens høyde er tilrådelig når du plasserer lampen på en smal konsoll bord eller buffet. Du ønsker ikke skyggen å stikke ut forbi kanten av bordet, som det er lett å støte inn i skyggen og banke lampen over.

Expert Insight

Ta med lampe base med deg når du velger en lampeskjerm, slik at du kan prøve på forskjellige former og størrelser for å se hva som fungerer best med din lampe stil.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/riktig-lampeskjerm-storrelser/ "

相关文章!
 • Hvordan måle barn for riktig Hjelm Størrelser
  - 阅 0

  Lære å ri en sykkel er en milepæl for barn. Barneleger anbefaler at barn bruker hjelm når de rir en sykkel for å beskytte hodet mot skader. Barn trenger å bli målt for riktig hjelm størrelse for å sikre sykkelen hjelmen passer riktig å gi optimal bes

 • Hvordan velge riktig BH-størrelse
  - 阅 0

  Overraskende, nesten 80 prosent av kvinnene bærer feil BH-størrelse --- og mange av dem ikke vet det. Ofte vil kvinner ha samme BH-størrelse i årevis uten å realisere sine bryster kan endre seg i størrelse fra måned til måned. Dette kan bli et proble

 • Hvordan finne den riktige BH-størrelse
  - 阅 0

  Mange kvinner ikke bære riktig BH-størrelse. Bras bør passe godt tett med bandet flat over ryggen og brystene støttes fullt ut og ikke søle ut av kopper. Ledninger skal ikke grave i og ledningen mellom brystene bør ligge flatt. Riktig sittende BH bør