Amopage

Restauranter i San Francisco East Bay som er åpne på julaften

- Views 4
Advertisement

Restauranter i San Francisco East Bay som er åpne på julaften


Matlaging julebord for venner og familie kan være stressende. Ikke bare er det tid og krefter på å forberede måltidet, men da du trenger å bekymre deg om gjestene dine liker matlaging eller ikke. En mye enklere måte å nyte julemiddagen er ved å ta dem ut til en restaurant. På denne måten kan du nyte deres selskap uten alle problemer.

Spenger fisk grotte

Spenger er en sjømatrestaurant som ligger i nærheten av Berkeley Marina, og har eksistert siden tidlig på 1970-tallet. De serverer julemiddag 11:30 til 21:00 og kostnadene er mellom $ 22,95 til $ 26,95, som i 2010. Måltidet er et utvalg av stekt kalkun bryst eller brunt sukker glasert skinke som en hovedrett. Sidene inkluderer inkluderer surdeigsbrød stuffing, kandisert yams, potetmos, grønn bønne gryte, brun saus og tyttebær. Det er også et valg av en prime ribbein hovedrett med en bakt potet og sesongens grønnsaker.

Miss Pearl Jam House

Miss Pearl Jam huset serverer retter fra Sør og ligger i Oakland Jack London Square, som er ved vannkanten. Restauranten gir utsikt over både San Francisco og Oakland-Alameda Estuary. Miss Pearl Jam House er bygget på en 8000 kvadrat foten gammel stil herskapshus og har en bar og levende musikk og underholdning. The Christmas middag hovedrett er et valg av curried lam, grillet skjørt biff, steinovn stekt fisk eller fylt squash. Forretter omfatter et utvalg av en jamaicansk Pepperpot, som består av oksehale, kassava og yam, eller en Persimmon og Goat Cheese Salad.

Meritage på Claremont

Meritage er en fin restaurant som ligger på Claremont Hotel og Spa Resort i Berkeley. Restauranten blander vintage og moderne arkitektur for å skape en stilig og matopplevelsen. For Christmas middag serverer restauranten en hele dagen buffet fra kl 11 til 18:00 Hoved Forretter inkluderer stekt kalkun med giblet saus, Nantucket Cranberry saus, stekt prime ribbein med pepperrot saus og honning glasert skinke med stekt vanilje ananas. Siden retter inkluderer bondens marked grønnsaker, stekt søtpoteter og apple pølse. Det er flere kjølt forretter å velge mellom, inkludert røkelaks, jumbo reker med krabbe klør, antipasto, blekksprut salat og vill ris salat. Til dessert er det sjokolade og frukt tartlets og Linzer torte. Prisen er $ 89 for voksne og $ 25 for barn, som i 2010.

HS Lordships

HS Lordships er en biff og sjømat restaurant som ligger i Berkeley i nærheten av havnen. Den har en 400-person spisestue og har en vidstrakt utsikt over San Francisco skyline. Jule middag serveres fra kl 11 til 17:00 på hovedrett menyen inneholder biff lapskaus, ribbe med barbecue saus, Cajun steinbit, kalkun og honning bakt skinke. Sidene omfatter friske grønnsaker som grønne bønner, blomkål, brokkoli og gulrøtter og sommer squash, potetmos med saus, stuffing og hermetisert yams. Desserter som tilbys inkluderer gresskar og eplekaker, tysk sjokoladekake, gulrotkake og ostekake. Den per person kostnad er $ 38, som i 2010.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/restauranter-i-san-francisco-east-bay-som-er-apne-pa-julaften/ "

相关文章!
 • Dental skoler i East Bay, California Dental skoler i East Bay, California
  - 阅 1

  Hvis du er ute etter skoler som spesialiserer seg i tannlegeutdanning i East Bay-området i California, har du flere alternativer. Det er universiteter som anerkjente University of California, San Francisco, som tilbyr programmer i odontologi for de s

 • Barneaktiviteter i East Bay, San Francisco Barneaktiviteter i East Bay, San Francisco
  - 阅 0

  East Bay-området i San Francisco, som omfatter byer som Alameda, Berkeley, Fremont og Oakland, og tilbyr en rekke aktiviteter for barn i alle aldre. Regionens vekt på kunst betyr kreative barna har nok av muligheter for hands-on læring og lek, mens u

 • Billig Weekendturer i San Francisco Bay Area Billig Weekendturer i San Francisco Bay Area
  - 阅 0

  The Summer of Love er langt i det siste, og de fleste har ikke brukt "billig" og "San Francisco" i samme setning for et par tiår. Men glem Google Buss og alt det innebærer; du kan fortsatt ha en juvel av en helg i denne kulturelt rike