Amopage

Regler for å etablere grenser i dysfunksjonelle familier

- Views 1
Advertisement

Regler for å etablere grenser i dysfunksjonelle familier


Barn som tas opp i dysfunksjonelle familier har en tendens til å vokse opp uten en klar idé om normale grenser og grenser. Vanlige problemer inkluderer liggende, uansvarlighet, overdreven behov for godkjenning, manglende følge gjennom og impulsivitet, ifølge nettstedet Adult Children of Alcoholics. Når du arbeider eller i samspill med dysfunksjonelle familier, terapeuter, lærere, venner, arbeidsgivere og andre trenger for å etablere regler for å opprettholde sine personlige grenser og lære disse familiene hva normale grenser er.

Regler om sikkerhet

Fordi folk som var oppvokst i en dysfunksjonell familie kan være impulsiv, dramatisk og uberegnelig, kan deres handlinger påvirker din egen sikkerhet og sikkerheten til sine egne familiemedlemmer. Hvis du er i samspill med en dysfunksjonell familie, må du diskutere regler som er gjensidig avtalt å beskytte alle. Disse reglene kan omfatte ikke gi din personlige telefonnummer eller adresse til familien, spør familiemedlemmer ikke å bruke alkohol eller narkotika, og ber dem om å følge alle lover.

Regler om respekt

Folk fra dysfunksjonelle familier kan bli forvirret om sine egne mellommenneskelige grenser slik at deres atferd kan være forstyrrende og respektløse. Utvikle regler som inkluderer respekt for eiendom som "Ta av deg skoene når du kommer inn i huset," respekt for personlig rom som "Ikke rør noen uten å spørre" eller respekt for andre, for eksempel "Si behage og takk. " Oppgi reglene i et kjølig, ufølsom mote; være direkte, modell disse respektfull atferd selv og gi umiddelbar tilbakemelding når reglene brytes.

Regler Om Ansvar

Hver person i et forhold har ansvar overfor hverandre for å gjøre forholdet arbeid. For eksempel, når du arbeider med dysfunksjonelle familier i terapi eller sosialt arbeid, må begge parter er enige om å vise på tid, bestemme hva som må gjøres av hver av partene og hvor lenge du skal jobbe sammen. Hjelp familier lære hva med rimelighet kan forventes av relasjoner. For eksempel forklare at andre mennesker kan føle deg bedre, men de er ikke ansvarlig for din lykke.

Konsekvenser for å bryte regler

"Det er umulig å sette grenser uten å sette konsekvenser," ifølge en artikkel lagt ut på Indiana University-Purdue University Fort Wayne Student Assistance Center nettsted. Oppfordre familiemedlemmene til å sette realistiske konsekvenser, og sikre at hver person er villig til å følge gjennom. Gi konkrete eksempler på hvordan du kan sette aktuelle konsekvenser ved å si noe slikt som "jeg ikke kan fortsette å ha et forhold med deg hvis du ikke holder opp din ende. Dersom det etter jeg dele mine følelser du fortsetter å disrespect meg av ikke å følge mine grenser vi kan ikke ha et forhold lenger. "

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/regler-for-a-etablere-grenser-i-dysfunksjonelle-familier/ "

相关文章!
 • Hvordan etablere grenser i en dysfunksjonell familie Hvordan etablere grenser i en dysfunksjonell familie
  - 阅 1

  Å være en del av en dysfunksjonell familie bringer unike utfordringer som ikke er lett løses. Når oppvokst i en dysfunksjonell familie, er barn lært å ignorere sine egne følelser og behov. De er ikke opplært til å sette grenser siden grenser ville kr

 • Hvordan etablere stipend Under IRS regler Hvordan etablere stipend Under IRS regler
  - 阅 0

  For å dra nytte av Internal Revenue Service forskrift om stipend, må organisasjonen søke om forhåndsgodkjenning før tildeling stipend penger. Etablering av stipender i henhold til IRS regler innebærer å sette opp kompatible stipend utvalg prosedyrer,

 • Liste over Romkamerat Regler Liste over Romkamerat Regler
  - 阅 1

  Et rent og komfortabelt bosituasjon er viktig å opprettholde en mindre stressende og produktivt liv. Hvis du bor sammen med romkamerater, må du etablere regler for å sikre at hver person gjør sin del og respekterer hverandres rettigheter. En liste ov