Amopage

Regler for 1099-C

- Views 0
Advertisement

Boliglån långivere, kredittkortselskaper og andre kreditorer bruke Form 1099-C for å rapportere tilgitt gjeld til Internal Revenue Service. I de fleste tilfeller, mener skattemyndighetene mengden tilgitt gjeld som skattepliktig inntekt til skyldneren. Men det finnes noen unntak tilgitt gjeld telling som inntekt. Hvis du mottar et skjema 1099-C, kan forstå hvordan å rapportere tilgitt gjeld på selvangivelsen hjelpe deg å unngå feil innlevering skatter og muligens pådra skatt straffer.

1099-C Utstedelse

Når en kreditor tilgir en gjeld på over $ 600, skattemyndighetene krever generelt kreditor for å utstede en 1099-C dokumentere tilgitt gjeld. Kreditor må sende en kopi av 1099-C til både skattemyndighetene og til debitor som tjente på tilgitt gjeld. Men hvis du ikke mottar et skjema 1099-C fra en kreditor, bør du likevel rapportere tilgitt gjeld på selvangivelsen. For tilgitt gjeld som ikke var forretningsrelaterte, rapportere tilgitt gjeld som inntekt på linje 21 i Form 1040 eller 1040NR.

Mortgage Tilgivelse

Hvis du mottar en 1099-C som følge av tilgitt pantegjeld, kan du være i stand til å utelukke mengden tilgitt gjeld fra din skattbare inntekt. For 2007 til 2012 inntektsåret, kan du utelukke fra inntekten noen tilgitt pantegjeld opp til $ 1 million eller $ 2 millioner dersom innlevering fellesskap. Dette inkluderer Forgiven pantegjeld som følge av foreclosure og boliglån restrukturering. Du kan ikke utelukke Forgiven pantegjeld som følge av et sekund eller leie bolig eller et beløp av tilgitt gjeld fra et hjem egenkapital lån som du ikke bruker til å forbedre hjemmet ditt. For eksempel kan du ikke utelukke forgiven gjeld fra et hjem egenkapital lån som du tok ut for å betale for en ferie. For å rapportere beløp på 1099-C som tilgitt pantegjeld, vil du bruke Form 982.

Konkurser

Skattemyndighetene kan du også ekskludere fra skattbar inntekt eventuell gjeld som kreves av en konkurs domstol utslipp. Dette inkluderer gjeld slippes som et resultat av Tittel 11 konkurs, som omfatter kapitlene 7, 11 og 13 konkursbehandling. Men selv om de tilgitt gjelden ikke vil telle som inntekt, har du fortsatt må rapportere tilgitt beløpet til skattemyndighetene. Bruk Form 982 å rapportere tilgitt gjeld til skattemyndighetene som tilgitt på grunn av en konkurs.

insolvens

I tillegg til gjeld utladet gjennom konkurs, kan du også ekskludere Forgiven gjelden hvis du kan bevise at du var insolvent umiddelbart før sletting av gjeld. Du er insolvent hvis du skylder mer enn du eier. For eksempel, hvis du har $ 200.000 i totale gjeld og $ 50.000 i eiendeler, er du insolvent ved $ 150.000. Men når du beregne dine eiendeler for insolvens du må telle eiendeler som kreditorer normalt ikke har tilgang til, som for eksempel pensjon og andre pensjonsordninger. På grunn av kompleksiteten i å hevde du var insolvent, anbefaler skattemyndighetene at du kontakter en skatt profesjonell til å hjelpe deg når du forbereder selvangivelsen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/regler-for-1099-c/ "

相关文章!
 • Regler for 1099s og sponsing
  - 阅 0

  Sponsorer gi økonomisk støtte en person eller organisasjon i retur for passiv eller aktiv markedsføring av merkevarer, produkter og tjenester. Internal Revenue Service anser innbetalinger fra sponsorer som enten kvalifisert eller nonqualified. Hvis e

 • Hvem trenger Skatt Form 1099? Hvem trenger Skatt Form 1099?
  - 阅 0

  IRS Tax Form 1099 brukes til å rapportere skattbar inntekt for uavhengige kontraktører til Internal Revenue Service (IRS). Det finnes en rekke Form 1099s, og de har ulike formål. Form 1099-Misc På 1099-Diverse brukes ofte. Bedrifter bruker den til å

 • IRS regler på å betale 1099 & W-2 ansatte IRS regler på å betale 1099 & W-2 ansatte
  - 阅 0

  Ikke alle arbeidere er skapt like, i alle fall ikke på skatt tid. En uavhengig kontraktør mottar Form 1099-Diverse viser hvilke inntekter han tok i løpet av året, mens en ansatt får en W-2. Forskjellen går langt utover enkle former, imidlertid, og In