Amopage

Reenlistment Krav til Marine Corps

- Views 3
Advertisement

Reenlistment Krav til Marine Corps


Re-innrullering i Marine Corps er en helt annen prosess enn å bli som en ny rekrutt. For de som allerede er i tjeneste, kan re-innrullering signalisere starten på en karriere i Marine Corps i stedet for bare en stint av tjenesten. For de som allerede har forlatt tjenesten, kan det være en måte å komme tilbake i etter å ha tatt en kort pause. Uansett må Marines som er re-verve inn i tjenesten oppfylle bestemte krav for å være kvalifisert.

før service

Kanskje det viktigste aspektet ved re-verving til Marines er deres registrering av før service. Ved utløpet av deres verving kontrakt, er Marines tildelt en re-verving kode. Denne koden er i hovedsak en karakter på produktiviteten samtidig som man i tjenesten. Å re-verve, Marines må ha en re-verving koden enten RE-1A eller RE-1B. andre enn dette koder generelt diskvalifisere en Marine for re-verving av ulike årsaker, alt fra humanitære eller personlig motgang til en unnlatelse av å møte faglige standarder. Marines med andre enn RE-1A eller 1B RE-re-innrullerings koder kan fortsatt forsøke å re-verve med en avkall eller ved å oppfylle bestemte kriterier; men det kan utgjøre en betydelig hinder i prosessen.

Alder

Marines med tidligere tjeneste som ønsker å re-verve er gjenstand for ulike alderskrav enn nye rekrutter. Å re-Verve, må Marines har en "konstruktiv" alder på under 32. Beregne en Marines konstruktiv alder innebærer å trekke sine år med service fra deres faktiske alder. For eksempel vil en 42-åring vervet Marine med 15 års tjeneste i Marine Corps har en konstruktiv alder av 27, og derfor fortsatt være kvalifisert til å re-verve.

grunn~~POS=TRUNC krav

Selv om de allerede har vervet og møtte de fleste av de grunnleggende standardene, må Marines er interessert i re-verving likevel oppfylle de grunnleggende kriteriene for nye rekrutter bli med tjenesten. Dette inkluderer alle alder og pedagogiske krav, som bør være noe problem med tanke før tjenesten Marines må oppfylle disse kravene for å verve i første omgang. Imidlertid bør Marines fortsatt være medisinsk lyd for plikt og bør være fri for store lov brudd og alkohol eller narkotikarelaterte lovbrudd.

plass disponibel

I noen tilfeller Marines ønsker å re-verve rett etter utløpet av sin kontrakt og fortsette i USMC kan ikke være i stand til tross for å møte alle kravene. Dette er fordi Marine Corps har bare et visst antall plasser, eller "boatspaces," for re-enlistees i hvert karriere feltet. Hvis det er for få boatspaces for alle Marines prøver å re-verve i en bestemt karriere felt, må de som ikke er valgt for re-innrullering skille fra tjenesten. Hvis det er for mange boatspaces, på den annen side, USMC vil ofte gi gjen Verving bonuser til kvalifiserte Marines. I begge tilfeller, når Marines vellykket re-verve uten pause-i-tjenesten, de er klassifisert som en karriere Marine og er ikke nødvendig for å konkurrere for påfølgende re-enlistments.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/reenlistment-krav-til-marine-corps/ "

相关文章!
 • Alder Krav til Marine Corps Alder Krav til Marine Corps
  - 阅 0

  For å delta i United States Marine Corps, må alle søkere oppfylle visse alderskriterier. Disse kriteriene varierer avhengig av typen av søkeren og metoden ved hvilken en søker slutter seg til tjenesten. For eksempel alderskravene for en ny enlistee b

 • De ASVAB Krav til Marine Corps De ASVAB Krav til Marine Corps
  - 阅 0

  Den ASVAB er Armed Services Yrkes Aptitude Battery, en mangesidig test for medlemmer av militæret. The Marine Corps tar score på ASVAB og bryter dem ned i tråd poengsum grupper. Disse linjepoengsummene er delt opp i mekanisk vedlikehold, elektronikk,

 • Hvordan overføre fra marinen til Marine Corps
  - 阅 0

  Selv om United States Marine Corps er teknisk en søster service til Sjøforsvaret, bytte mellom de to kommer ikke uten sin del av papirene. Selv om de to tjenestene er koblet til, overføring fra Sjøforsvaret til Marine Corps er fortsatt betraktet som