Amopage

Redusert motoriske ferdigheter

- Views 2
Advertisement

Redusert motoriske ferdigheter


Som forelder, har du sannsynligvis merke hvert utviklings milepæl i barnets liv med en feiring, selv om det bare er en intern en. Når barnet ditt når hver milepæl, forsikrer deg at han er frisk og på sporet med andre barn. Legge merke til en regresjon i et område som finmotorikk betyr ikke nødvendigvis at det er et stort problem med barnet ditt. Bare 17 prosent av barn har en utviklings eller atferdsforstyrrelse og riktig behandling hjelper mange av disse barna utvikle seg normalt. Sjekke med legen din kan gi deg trygghet og en handlingsplan.

Ikke stress for raskt

Når barnet ditt brukes til å farge og nå blir frustrert med oppgaven, er det ikke nødvendigvis et tegn på at hun har en utviklingsforstyrrelse. Barna utvikler seg i sine egne skritt og mange endrer sine favoritt aktiviteter hele tiden som de vokser. For eksempel, hva som interesserer barnet om play dough denne uken - squishing det gjennom hendene - kan få henne til å føle yucky neste uke. Legge merke til en reversering i ett eller to områder av finmotorikk er usannsynlig å være et betydelig problem, men se etter tegn på annen regresjon.

medisinske årsaker

En betydelig og plutselig nedgang i finmotorikk kan bety et medisinsk problem med barnet ditt, så alltid spørre lege hvis du har spørsmål. Hvis barnet ditt kunne fange en ball, tegne figurer eller bokstaver med kritt, fargestifter og blyanter, kuttet papir med saks og sortere ulike størrelser av blokker med begge hender, men mister da evnen til å utføre noen av disse aktivitetene, kan en medisinsk problem være årsaken. Hydrocephalus, for eksempel, er vanlig etter en traumatisk hendelse som for eksempel kirurgi eller hodeskade, og det kan føre til en nedgang i finmotorikk. Vanligvis finnes hos jenter, fører Rett syndrom barn å gjøre retrett i tillegg. Andre medisinske årsaker inkluderer autisme, cerebral parese og ADHD.

Ikke-medisinske årsaker

Ikke-medisinske grunner kan også føre til motoriske ferdigheter regresjon. For eksempel kan en mangel på mosjon være problemet. Finmotorikk starte med skulder styrke og koordinasjon, så en stillesittende livsstil kan påvirke barnets utvikling. Når barnet ikke øve finmotorikk daglig, kan han miste litt fingerferdighet i fingrene, men bare midlertidig.

Hvordan hjelpe

Hvis barnelege diagnoser barnet med en medisinsk grunn for redusert finmotorikk, kan han foreslå fysioterapi. For å hjelpe barnet til å utvikle de riktige musklene hjemme, du kan arbeide på skulderen styrke ved å løfte bena mens hun gjør en trillebår tur som en del av spilletid, få henne opp på monkey barer eller lære henne hvordan å lage vindmøller med henne våpen. Grab noen lekedeig eller leire og skape mesterverk sammen, noe som gjør at hun klemmer den i hånden for å utvikle styrke. Oppmuntre henne til å tegne bilder og skrive brev, selv om det er med kritt i oppkjørselen din, bidrar også utvikle rett kompetanse, som gjør strenger perler og sortering blokker av former og farger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/redusert-motoriske-ferdigheter/ "

相关文章!
 • Okulær motoriske ferdigheter hos barn Okulær motoriske ferdigheter hos barn
  - 阅 0

  Okulære motoriske ferdigheter refererer til en persons evne til å kontrollere bevegelse av øynene, slik som visuell informasjon kan overføres til hjernen og oversatt til kommandoer for resten av kroppen. Barn utvikler okulær motoriske ferdigheter så

 • Førskolen og motoriske ferdigheter for en tre-Year-Old Førskolen og motoriske ferdigheter for en tre-Year-Old
  - 阅 0

  Gjennomsnittlig tre år gammelt barn er ivrige etter å lære og oppleve verden rundt ham. Mens han arbeider for å vokse i uavhengighet, er hans lille hjerne gjør store fremskritt. Tre-åringer bruke alle sine sanser for å teste og eksperimentere med sin

 • Eksempler på store motoriske ferdigheter Eksempler på store motoriske ferdigheter
  - 阅 1

  Store eller grovmotoriske ferdigheter krever koordinert bevegelse av store muskelgrupper (i motsetning til finmotoriske ferdigheter som skriving, som krever bruk av små muskelgrupper). Ifølge Livestrong, du begynner å utvikle disse ferdighetene ved f