Amopage

Recovery Tid for en Hamstring Strain

- Views 0
Advertisement

Hamstringstrekk kan være smertefullt og forekommer fra strekke muskelen for langt, plutselig dra i muskel eller en direkte hit til muskelen. På baksiden av låret, er graden av skade gradert, en gjennom tre, og behandling og gjenvinning vil avhenge i stor grad av dette.

Risikofaktorer

Kaldt vær, overanstrengelse og tretthet all øke sjansen for å utvikle en hamstring belastning. Mangel på stretching før trening, noe som etterlater hasesenemusklene stramt, øker også risikoen.

symptomer

De vanligste symptomene på en hamstring belastning er smerter, stivhet, ømhet eller svakhet i hamstring musklene. Hvis blodkar har brutt vil det også bli blåmerker på baksiden av låret. Basert på symptomene, og eventuelt en MR, vil legen karakter skaden.

Grad 1

En grade-en tåre innebærer mikro-tårer av muskelfibre og en viss grad av strekk. Den typiske gjenopprettingstiden er 10 til 21 dager.

Grad 2

En delvis rive av muskelfibre resultere i en klasse-to hamstring belastning. Recovery tid for en klasse-to tåre er en til to måneder.

Grad 3

Hvis hamstring lider av en komplett tåre eller brudd, kan utvinning ta mer enn tre måneder. Dette ville bli betraktet som en klasse-tre belastning.

Behandling

Behandling for alle hamstringstrekk begynner med hvile, høyde, is og kompresjon. Legen kan også anbefale stretching og styrke hamstring muskler gjennom trening. Sjelden, ifølge Mayo Clinic, er kirurgi nødvendig for hamstringstrekk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/recovery-tid-for-en-hamstring-strain/ "

相关文章!
 • Hvordan Tape for en Hamstring Strain
  - 阅 23

  Hamstrings er sener som forbinder de store musklene på baksiden av lårene dine lår bein. Fordi musklene de holder er så store og brukes i nesten alle sportslige aktiviteter, hamstrings ta ganske juling. Hvis de tar for mye stress, men de kan strekke

 • Recovery tid til en full Body Lift Recovery tid til en full Body Lift
  - 阅 0

  En body lift, også kjent som fettsuging, kombinerer en rekke plastisk kirurgi teknikker for å omforme, stramme og tone kroppen, oftest etter dramatiske vekttap. Mens kroppen heiser blitt mer vanlig hver dag, er det en ganske invasiv prosedyre, og utv

 • Hvordan du massasje en Hamstring Strain Hvordan du massasje en Hamstring Strain
  - 阅 0

  Hamstringstrekk kan være kilden til betydelig smerte og ubehag for dem som rammes. Og for den aktive-tenkende individ, kan de alvorlig hinder for muligheten til å være aktiv. Men ved å følge disse enkle å følge trinnene, kan du effektivt massere og r