Amopage

Records Analytiker Job Description

- Views 0
Advertisement

En poster analytiker utfører faglig og teknisk arbeid i å vurdere og utvikle ulike prosjekter, retningslinjer og prosedyrer for å sikre at sikkerhet og vedlikehold av organisasjonens poster er effektive.

Krav

Kvalifikasjoner for stillingen omfatter å skaffe en knytte grad i business administration fra et akkreditert to-årig høyskole eller universitet og ett til tre års erfaring i records management. En Bachelor of Arts eller Bachelor of Science grad er sterkt å foretrekke.

funksjoner

En poster analytiker må være i stand til å ha gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner og være organisert og tilstrekkelig for detaljer. Hun bør også være en lagspiller, samt en leder i visse situasjoner.

Den enkelte bør være en problemløser, og har evnen til å utføre forskning og presentere forslag til ansatte og ledelse. Tidligere kjennskap til kontor automasjon systemer, prosedyrer og metoder er også et pluss.

responsiblities

Ansvar kan inkludere eller grense for å observere utviklingen og implementeringen av en avdeling rekord system for en organisasjon, og gjennomgå journalføring prosedyrer og arkivsystem.

En poster analytiker kan administrere inventar prosessen for avdelingens poster; sammen med å vurdere og godkjenne disponeringen av filer til hver divisjon. Opplæring av personalet på opprettholde poster kan også være et ansvar for en poster analytiker.

Lønn

Ifølge CBsalary.com, i juli 2010, en poster analytiker gjort om $ 47 798 til $ 90 732 i året. Gjennomsnittlig lønn for denne stillingen var $ 64 074.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/records-analytiker-job-description/ "

相关文章!
 • Derivater Analytiker Job Description Derivater Analytiker Job Description
  - 阅 0

  En derivater analytiker gjelder komplekse matematiske formler og bygger dataalgoritmer for å vurdere økonomiske data, oppdage investeringer trender og anbefaler aktivautvalgsstrategier. Han jobber direkte med bedriftens porteføljeforvaltere, propriet

 • Records leder Job Description Records leder Job Description
  - 阅 0

  En poster manager - også kjent som en RA - har ansvaret for organisering og lagring av en rekke poster for en bedrift eller virksomhet. Mens en av de vanligste formene for records management kommer i det medisinske feltet - hvor diagrammer og leger n

 • Trening Analytiker Job Description Trening Analytiker Job Description
  - 阅 0

  Analysere og utforme opplæring i en organisasjon kan være en givende og lukrative sysselsetting mulighet. Trening analytiker stillinger kan være mangfoldig, slik at analytikeren å utforme programmer, implementere og levere dem og også måle sin effekt