Amopage

Raske måter å lage ribbe

- Views 5
Advertisement

Raske måter å lage ribbe


Svineribbe gjøre en stor familie måltid eller festmiddag. Siden det er mange forskjellige måter å lage ribbe, kan du bestemme hvor mye krefter du ønsker å sette i. Svinekjøtt er bygd opp av fettstoffer muskel som er lett å lage mat, og mange raske og enkle alternativer finnes. Uansett hvilken metode du velger, alltid måle kjøtt med et steketermometer for å sørge for at ribbeina har nådd en temperatur på 165 grader eller høyere før du spiser.

Forstå Hurtigtilberedningsmetoder

Forstå forskjellige måter å lage mat kjøtt vil hjelpe deg å velge den metoden som er mest effektive for deg. Spesifikke kokk ganger vil variere mellom ulike ovner. Stekepanne ribbeina er en rask alternativ. Dette innebærer bruning alle sider av kjøttet i en kasserolle på sterk varme, så ulmende ribbene på lav med en liten mengde vann til de er gjennomstekt. Pan steke er en annen rask metode. Enkelt sagt ribbeina i en nonstick pan med en liten mengde fett. Cook på middels høy, snu ribbene og til, til kjøttet er brun på alle sider. Du trenger ikke å legge vann, marinade eller for å dekke pannen. Pan broiling er også rask og enkel. Følg samme fremgangsmåte som du ville gjort for å panorere yngel ribbe, uten å legge fett.

Baking Pork Ribs

En annen rask måte å lage mat ribbeina er ved å senke dem i en saus og baking. For rask marinerte ribbe, bland 1/2 kopp barbecue saus med 1/2 kopp appelsinjuice. Legg 2 lbs. av ribbe i en stor ildfast form og tilsette marinade inntil ribbene er nesten neddykket. Forvarm ovn til 250 grader, dekke pannen med aluminiumsfolie og bake i tre timer.

Kles Cooking Pork Ribs

Grilling, som inkorporerer tørr varme, er en av de raskeste måtene å lage mat ribbe. Siden grilling kan tørke kjøttet ut, vil du ønsker å marinere ribbeina først. Bland 1/2 kopp olivenolje med 3 ss. av brunt sukker, 1/4 kopp eddik, 1/4 kopp terninger vårløk, 1 ss. cayennepepper og 1 ss. chilipulver. Bruk en skarp kniv til polet små hull i 2 lbs. av svinekjøtt for raskere koking, og suge kjøttet i marinade over natten. Hvis du har det travelt, kan du suge kjøttet i to timer. Koker ribbeina på en kullgrill, følge instruksjonene for ditt spesielle utstyr. Etter at ribbene er grilling i 30 minutter, måle deres temperatur med en kjøtt termometer. Ribbeina er ferdig når de når 165 grader, noe som bør ta omtrent en time. Fjerne kjøtt fra grillen og la den avkjøles i 20 minutter før du spiser.

Koke Pork Ribs

Koking er en særlig rask måte å fremstille ribbe. Start med 2 1/2 lbs. av svin. Legg dem i en stor gryte og dekk dem med vann. I en egen rett, bland 1 ss. hvitløkpulver, 2 ss. svart pepper, 2 ss. salt og en kopp grillsaus. Legg denne marinade til potten som inneholder ribbene. Kok blandingen på ovnen på høy til kjøttet er mørt. Forvarm ovn til 325 grader. Sett ribbeina i en ildfast form stort nok for hvert kjøttstykke å berøre bunnen, slik at det kokker raskt og grundig. Tilsett grillsaus, dekke fatet med aluminiumsfolie, og stek i omtrent en time.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/raske-mater-a-lage-ribbe/ "

相关文章!
 • Rask måte å tjene Donuts
  - 阅 1

  Donuts er en stor comfort food. Hva gjør du, når du får en craving for dem sent på kvelden? Hvis du skuring byen du bor i, kan du finne en left smultring i en all night market. Hvis det ikke høres så tiltalende, kan du prøve noen av disse ideene for

 • Rask måte å stramme løs hud Rask måte å stramme løs hud
  - 阅 2

  Som vi alder, begynner huden å synke og løsne av flere grunner. De to viktigste årsakene er tap av hudens elastisitet og gravitasjon. Heldigvis finnes det tiltak du kan gjøre for å stramme løs hud. Bedre ennå, hvis du er ute etter en rask måte å stra

 • Rask måte å bli kvitt gass i magen Rask måte å bli kvitt gass i magen
  - 阅 1

  Symptomene på magen gass varierer, og typiske tegn inkluderer oppblåsthet, magesmerter og oppblåsthet. Det er mange årsaker til magen gass, og lindre symptomene ofte innebærer å identifisere den underliggende årsaken. Men uansett om årsaken er diett