Amopage

Raising Kompresjon på 460 Ford Engines

- Views 1
Advertisement

Komprimering refererer til forholdet mellom volumet av sylinderen og sylinderhoder med stempelet på sitt høyeste punkt i motoren og volum når stempelet er på sitt laveste punkt. Komprimering delvis avgjør hvor mye strøm en motor produserer. Øke kompresjon vil øke utgangseffekt. Ford brukte 460 hovedsakelig for sin lastebil linje, der moment ble vektlagt i løpet av hestekrefter, slik at 460 brukes en relativt lav komprimering. Dette gjør 460 ideell for en kompresjonsøkning. Heldigvis finnes det flere forskjellige måter å øke kompresjonen i denne motor.

Installere Dome-Top Pistons

Den 460 aksje stemplene er enten flat på toppen eller svakt konkav, noe som betyr at toppen av stempel kurver innover som en skål. Kuppel-top stempel har konvekse topper, noe som betyr at den flate av stempelet faktisk kurvene utover i stedet for innover. På grunn av at volumet av forbrenningskammeret blir redusert på grunn av den konvekse topp, blir kompresjonsforholdet være høyere enn med lager stempler. Imidlertid den ulempe å installere dome beste stempler er at det krever nesten en fullstendig demontering av motoren.

Fresing Heads

Fresing topplokk er den vanligste måten å øke kompresjon. Topplokk er først fjernet fra motoren, tatt med til et maskinverksted. Hodene er boltet til en fresemaskin, som gradvis barberer ned den del av hver leder som bolter på motoren. På grunn av at volumet av forbrenningskammeret blir redusert ved maling hodene, blir kompresjonsforholdet økes. Etter å ha hoder frest er et relativt billig alternativ, men ikke bærer fare for for mye metall blir fjernet fra hodene. Når metallet er fjernet, kan det ikke senere tilsettes.

Installere Ulike topplokk

Bytte lager topplokk med hoder som har mindre brennkammer er en relativt enkel måte å øke kompresjonsforholdet. Det er to mulige måter å finne topplokk med mindre brennkammer enn aksje topplokk: ved å finne topplokk produsert av Ford med mindre brennkammer, eller ved å kjøpe topplokk på ettermarkedet. Det første skrittet med begge alternativene er å merke den aktuelle kompresjonsforhold, som kan finnes i motorens spesifikasjoner manuell, for å sikre at erstatnings hoder har mindre forbrenningskamrene at de eksisterende hoder. Det neste trinnet er å avgjøre om Ford produsert topplokk med mindre brennkammer som passer de 460. Topplokk fra 370- og 429-kubikk-tommers motorer vil bolt direkte på 460. Bruk at motorens spesifikasjoner håndboken for å fastslå om det noensinne ble produsert med mindre brennkammer. Kjøpe nye topplokk på ettermarkedet er den enklere måte å finne et par hoder som passer til 460 og øke sin kompresjonsforhold. Imidlertid kan ettermarkedet hoder være dyrt.

Installere Tynnere Hode Pakninger

Kanskje er den billigste og enkleste måten å øke kompresjons er å erstatte de lager hodepakninger med tynnere pakninger, som vil øke kompresjonsforholdet ved å redusere volumet av forbrenningskamrene. Flere markedet selskaper produsere tynnere hode pakninger, som tynnere pakninger blir ofte brukt for racing. Imidlertid vil installere tynnere hodepakninger ikke øke kompresjonsforholdet så dramatisk som de andre metodene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/raising-kompresjon-pa-460-ford-engines/ "

相关文章!
 • 460 Ford Momentspesifikasjoner 460 Ford Momentspesifikasjoner
  - 阅 0

  Ford Motor Company har installert 460-kubikk-tommers motor i biler fra 1968 til 1996. Når du forsøke å gjenoppbygge en 460 V8 motor, må du sikre at alle boltene strammes riktig så hardt arbeid varer i år. Hver komponent er installert på det indre og

 • Slik feilsøker Ford Engines
  - 阅 0

  Mens Ford biler er ment å være pålitelig, har noen Ford-motorer kjente problemer som du trenger for å feilsøke. Feilsøking kan vanligvis gjøres i innkjørselen eller en garasje, og vanligvis ikke krever mange, om noen, verktøy. Det vanligste problemet

 • 302 Vs. 351 Ford Engines 302 Vs. 351 Ford Engines
  - 阅 1

  De 302- og 351-kubikk-tommers Ford motorer er small-block V-8s med likeartede komponenter og ble tilbudt som standard eller høy ytelse motorer. Det er fire versjoner av 302, inkludert den berømte Boss 302. Det fire to modellene av 351: Windsor, Cleve