Amopage

Produksjonsplanlegging Aktiviteter

- Views 0
Advertisement

Produksjonsplanlegging Aktiviteter


Produksjonsplanlegging fokuserer på planlegging og daglig drift av produksjonsvirksomhet. Dette inkluderer å sikre alle nødvendige forsyninger er på lager, planlegging i arbeid, og håndtering omarbeiding. Produksjonsplanlegging innebærer også å håndtere de menneskelige ressursene som trengs for å bygge et produkt.

Produksjonsplanlegging Aktiviteter for Supply Chain

Forsyningskjeden omfatter alle materialer, utstyr, støttetjenester og underenheter som trengs for å bygge et produkt. Produksjon planlegging av aktiviteter for supply chain inkluderer bestilling produksjons materialer som lim og rengjøring forsyninger, bestilling av reserve råvarer og verktøy som trengs for produksjon.

Produksjonsplanlegging Aktiviteter og Engineering

Produksjons planleggere ofte samarbeider tett med ingeniøravdelingen fordi produksjonsplanleggere bygge ingeniørens design. Produksjonsplanlegging har ofte ansvaret for å distribuere oppdaterte tegninger og endringsmeldinger til verkstedet. Produksjonsplanlegging kan innebære rapportering nonconforming produkt og hyppig forekommende produksjonsproblemer til engineering. Produksjons planleggere kan rapportere problemer i sammenstillingen produktet til engineering for design gjennomgang. Produksjons planleggere er holdt oppdatert om deler blir foreldet og deres identifiserte substitutter.

Produksjonsplanlegging Aktiviteter for Work In Process

Varer i arbeid (WIP) er alle produkt i ferd med å bli bygget. Produksjon planlegging av aktiviteter knyttet til WIP inkludere fordelings kits til verkstedet og planlegging av montering av arbeidet i prosess kits. WIP må prioriteres slik at disse elementene nærmest ferdigstillelse er ferdig først og hasteoppdrag er identifisert som sådan. Produksjon planlegging av aktiviteter er rettet mot å bygge produkt som det er nødvendig for å minimere både i arbeid og produktet sitter på sokkelen venter på å bli sendt.

Produksjonsplanlegging Aktiviteter og HR

Produksjon planlegging av aktiviteter også involvere ansatt planlegging og oppretting av arbeidsbelastningsplaner. Det er nødvendig å balansere arbeidsmengden gitt til ansatte for å hindre WIP tilbake logger mens dødtid minimeres. WIP må også planlegges basert på kundeordre. Produksjons planleggere kan også ha ansvar for planlegging utstyr ned ganger og vedlikehold for å minimere tapt produksjonstid.

Produksjonsplanlegging Aktiviteter for Rework

Omarbeiding er betegnelsen som brukes for alle produkt som må omarbeides for å bli gjort akseptable for forsendelse. Omarbeiding innebærer feilsøkings enheter som ikke kvalitetstester før forsendelse og deretter reparere dem, slik at de kan selges. Rework kan også inkludere reparere enheter skadet av transport til kunden. Omarbeide kan inkludere returnert defekt produkt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/produksjonsplanlegging-aktiviteter/ "

相关文章!
 • Liste over Mål av produksjonsplanlegging
  - 阅 0

  Produksjonsplanlegging er den systematiske utformingen av produksjonsprosesser i en organisasjon, for å oppnå maksimal effektivitet og nytte. Sluttresultatet av en effektiv produksjonsplanleggingssystemet er evnen til å produsere rimeligere produkter

 • Stadier i produksjonsplanlegging Stadier i produksjonsplanlegging
  - 阅 0

  Produksjonsplanlegging er viktig for enhver bedrift som produserer fordi det identifiserer hvordan virksomheten kommer til å møte kundenes behov for å generere inntekter. Som forklart av produksjonsplanlegging, er hele hensikten med produksjonsplanle

 • Team Building & Icebreaker Aktiviteter for elever Team Building & Icebreaker Aktiviteter for elever
  - 阅 0

  Isbrytere og team-building aktiviteter skaper en spennende atmosfære for å hjelpe high school-elever etablere en felles plattform og bygge nye relasjoner med klassekamerater. Disse aktivitetene energi elevene og gi dem en mulighet til å dele interess