Amopage

Problemer med en Chrysler Sebring

- Views 2
Advertisement

The Chrysler Sebring ble fremstilt i tre separate faser 1995-2010. På modeller laget fra 1996 på en OBD datamaskinen oppdager problemer med bilen systemer og vil slå på check engine lys når det er nødvendig for å gi deg beskjed hvis bilen har et problem. En enkel datamaskin diagnose vil gi deg en kode som kan lastes ned og tilpasset feilsøkingskoder i brukerhåndboken for å finne ut hva problemet er med Sebring.

Du trenger

OBD automatisk diagnostisk verktøy

Bruksanvisning

Finn og fjern dekselet fra sikringsboksen på Sebring. Finn OBD datamaskinen porten på bilen; Dette vil være i sikringsboksen, og har en multippel-tapp-port. Plugg diagnostisk verktøy i porten og vri nøkkelen til høyre, men ikke start på bilen.

Slå på diagnostiske verktøy, per produsentens retninger, og vent til det å laste bryet kode. Verktøyet vil vanligvis si "OK" eller noe tilsvarende når koden er riktig lastet ned.

Koble verktøyet fra havnen og sett på dekselet sikringsboksen. Bla nedover på menyen på diagnoseverktøyet til der det står "hente kode." Finn koden eller koder lagret i datamaskinen som er kilden til "check engine" lyset på dashbordet.

Matche disse nedlastede koder til feilsøkingskoder i bilens manual for å finne ut hvilke problemer datamaskinen har diagnostisert. Reparere eller erstatte disse delene som trengs.

Hint

Hvis din har merkbar problemer med bilen din, men ingen check engine lyset er kommet på, kan selve datamaskinen være problemet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/problemer-med-en-chrysler-sebring/ "

相关文章!
 • Slik feilsøker Drivstoffpumpe Problemer for en Chrysler Sebring
  - 阅 0

  Feilsøking drivstoffpumpe problemer på en Chrysler Sebring er lett hvis du vet hva du skal se etter og ikke overse grunnleggende spørsmål. Du trenger test lys socket sett jekk kanal~~POS=TRUNC låser Flat skrutrekker Phillips skrujern Bruksanvisning S

 • Slik feilsøker Fuel Pump problemer for en 2002 Chrysler Sebring
  - 阅 1

  Chrysler er produsenten av mid-size sedan Sebring. Uten de riktige bensininnsprøytning komponenter, vil Sebring ikke kjøre. En viktig del av drivstoff injeksjon systemet er ditt Sebring drivstoff pumpe. Ligger på baksiden av Sebring, er din drivstoff

 • Problemer med fjern Starter på Chrysler Problemer med fjern Starter på Chrysler
  - 阅 2

  Remote starter en Chrysler har blitt en vanlig funksjon på de nye modellene, men mange Chrysler eiere opplever problemer med fjernstart i Pacifica, Dodge Durango og Sebring, ifølge Car Klager nettsiden. Siden eksterne boliger har blitt introdusert ti