Amopage

Problemer med blinkende skjermer i Projektorer

- Views 0
Advertisement

Problemer med blinkende skjermer i Projektorer


Både film og digitale projektorer kan lide av blinker eller flimrer problemer når du projiserer bilder på skjermen. Dette kan skyldes en varierende strømkilde, en pære eller optisk problem, en lav oppdateringsfrekvens på en digital projektor eller en lav bildefrekvens på en film projektor. Oppdateringsfrekvens refererer til det antall ganger et vist bilde blir regenerert ved hjelp av en digital prosjektør. Frame rate refererer til antall bilder som vises på skjermen hvert sekund ved hjelp av en film projektor.

Strømkilde

Blinker kan være et resultat av en varierende elektrisk kilde, som bare kan løses ved å overføre projektorens plugg til en fullt fungerende stikkontakt. Noen high-end overspenningsvern kan også bidra til å stoppe den blafrende effekt, som kan komme fra linje spenningsendringer. En jordsløyfe, som refererer til en generelt uønsket strøm i en leder, også kan forårsake problemet. En skadet hoved eller belysning kabel kan føre til slike flimrende problemstillinger, så vel.

Pære eller projektor Part Damage

En utslitt pære i projektoren er en vanlig årsak til en blinkende skjerm. Løse dette problemet krever lampen skiftes ut med en ny. Hvis denne løsningen ikke fjerner den blinkende problemet skjermen under projeksjon, kan problemet skyldes en skade på noen del av projektorens optiske eller belysning komponenter. Reparasjon eller utskifting av disse delene typisk vil fikse den blinkende problemet.

Oppdateringsfrekvens

Oppdateringsfrekvensen til et bilde er målt i sykluser per sekund, spesielt i hertz enhet. Jo lavere oppdateringsfrekvens, desto mer blinker du opplever når du ser på det projiserte opptakene. For eksempel, en oppdateringsfrekvens på 60 hertz betyr opptakene som vises på skjermen regenereres 60 ganger hvert sekund. Justering dette til en høyere oppdateringsfrekvens kan minimere den blinkende sett på skjermen fordi regenerering av opptakene forårsaker flimring ville være for raske for det menneskelige øyet å oppdage - selv om teknisk, er det flakk der fortsatt.

Frame Rate

En filmens bildefrekvens måles i rammer per sekund, eller fps. I likhet med oppdateringsfrekvensen, jo høyere bildefrekvens, jo mindre mottakelighet for å blinke. Men en film projeksjon forventes å ha en tålelig blafrende effekt selv når de spilles normalt i filmen standard 24 fps. Dette er en akseptabel faktum når du ser anslått opptakene i filmformat. Når du tar opp projisert film i videoformat å digitalisere en kopi av filmen for enklere avspilling og arkivering, bildefrekvensen forskjellen mellom film projektoren og kamera du bruker til å skyte de projiserte opptakene resulterer i irriterende flimring på videoopptaket. For å minimere dette, kan du justere bildefrekvens på både projektoren og videokameraet til nærmeste mulige tall i forhold til hverandre. Hvis mulig, få dem kjøre med samme bildefrekvens på 24 bilder i sekundet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/problemer-med-blinkende-skjermer-i-projektorer/ "

相关文章!
 • Problemer med Touch-skjermer Problemer med Touch-skjermer
  - 阅 0

  Portable musikk enheter, bærbare datamaskiner, hjemmedatamaskiner, spillkonsoller og mobiltelefoner er bare noen av elektronikk som nå bruker berøringsskjermer. Touch-skjermer vises moderne, elegant og praktisk, men de har flere problemer i tillegg.

 • Windows Problemer med en skjerm som blir svart med grønne linjer
  - 阅 0

  Problemer datamaskinen utvikler kan ikke være lett eller logisk sammenheng med deres årsaker; grønne linjer på en dataskjerm kan være et resultat av en tjeneste eller et program som er noe sverte til datamaskinens funksjoner. Omstart i sikkermodus St

 • Problemer med en Samsung skjerm Problemer med en Samsung skjerm
  - 阅 1

  Hvis du har problemer med din Samsung dataskjerm, trenger du ikke å jag rett til verksted og legge ut en masse penger for å fikse det. Du kan prøve og feilsøke problemet selv. Og dette ikke løser problemet, du fortsatt har noen andre alternativer. Di