Amopage

Pro og ulemper ved Spanking

- Views 2
Advertisement

Pro og ulemper ved Spanking


Å klaske eller ikke å klaske, det er spørsmålet om mange foreldres sinn. Femti-sju prosent av moms og 40 prosent av pappaer rapporterte juling sine barn i en alder av tre, i henhold til en skjør Familier og barn Well-Being studie i American Academy of Pediatrics' tidsskriftet 'Pediatrics.' Mens statistikken viser utbredelsen av juling, cons å bruke denne formen for disiplin langt oppveie de profesjonelle når det kommer til langvarige konsekvenser.

Pro Kontroversen

Enten å klaske et barn eller ikke er ikke bare en uenighet blant foreldre. Fagfolk i helse- og barns utvikling feltene er også ofte på oddsen i form av å bruke denne teknikken til å snu dårlige oppførsel. De fleste fagfolk anbefaler ikke spanking og føler at det ikke er noen profesjonelle til bruken. Forskning på temaet viser stadig at spanking er skadelig og utgjør stor risiko, ifølge American Psychological Association artikkel "Saken mot Spanking."

aggressive handlinger

Spanking er ikke bare en kortvarig handling av aggresjon. Ved hjelp av denne form for disiplin kan resultere i foreldrenes aggresjon overføre til barnet. Når barn blir dasket i løpet av de første årene de er mer sannsynlig til å handle ut aggressivt senere, i henhold til AAP. I en studie av 2500 mødre, de som brukte juling som en form for straff hadde barn som var mer aggressive i en alder av fem enn mødre som brukte andre former for disiplin, bemerker AAP.

ineffektive Effekter

Surring ut i et øyeblikk av sinne er ikke sannsynlig å gjøre den lille endre sin atferd. Spanking kan midlertidig stoppe et barn fra å handle ut av dårlig oppførsel, men det vil ikke gjøre ham slå sin holdning rundt. Små barn kan vanligvis ikke mentalt koble juling og endre deres atferd, ifølge Kidshealth. Dette gjør fysisk avstraffelse en ineffektiv form for disiplin. I stedet for å forstå at han har gjort noe "galt", det dasket barnet føler bare smerte og skam.

Harm og menneskerettigheter

Loven av spanking er ikke bare en form for disiplin. Det er et angrep som kan føre til mental og fysisk skade. De negative effektene av spanking er alvorlige nok til at FNs komité for barnets rettigheter kalles denne typen straff "legalisert vold," i henhold til APA. World-wide, har 30 land satt et forbud mot juling i hjemmet og på skolen for å bevare barns rett og stoppe denne ødeleggende vold.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/pro-og-ulemper-ved-spanking/ "

相关文章!
 • Hva er Pro og ulemper ved en profesjonell ePortfolio? Hva er Pro og ulemper ved en profesjonell ePortfolio?
  - 阅 0

  En profesjonell portefølje er en samling av dokumenter som fremhever dine prestasjoner, opplæring, utdanning og ferdigheter. I det siste, var porteføljer presenteres i permer, men elektronisk - eller e-porteføljer - blir stadig mer vanlig. Profesjone

 • Pro og ulemper ved en Curfew Pro og ulemper ved en Curfew
  - 阅 0

  Over hele landet, foreldre, lokalsamfunn og tenåringer debatt for eller mot portforbud. I USA, portforbud lover vanligvis gjelder for mindreårige under 18 år satt på plass for å holde dem trygt fra skade, mange tenåringer føler at portforbud begrense

 • Positivt og ulemper ved å være en paralegal Positivt og ulemper ved å være en paralegal
  - 阅 1

  Paralegals, noen ganger kalt juridiske assistenter, anta en rekke oppgaver i juridiske kontorer. Deres primære rolle er å bistå advokater med juridiske forberedelser for prøvelser, høringer og bedriftsmøter. Forske på fordeler og ulemper ved å være e