Amopage

Pro & Cons alkalisk vann

- Views 0
Advertisement

Pro & Cons alkalisk vann


Rent vann er pH nøytral, måler 7,0 på 1 til 14, pH-skalaen. Under 7 er surt, og ovenfor er alkalisk; jo større avviket er, jo sterkere sure eller alkaliske middel. Fordelene ved å drikke alkalisk vann er for det meste subjektive som den har gjennomgått litt klinisk vitenskapelig testing. Fordi de fleste av mat og drikke vi ingest er mildt til alvorlig surt, drikke alkalisk vann er fornuftig, men sterke argumenter foreslår fordelene er forestilt seg.

Pro - Hydration

Rent vann passerer gjennom fordøyelseskanalen med minimal absorpsjon, men de mineraler som inneholdes i alkalisk vann øker absorpsjonen som hydrater celler i hele kroppen. Mange alternativ medisin utøvere tror denne fuktighetsgivende effekt kan kurere eller forebygge mange sykdommer.

Pro - Inneholder antioksidanter

Elektrolyseprosessen som ioniserer mineraler forårsaker alkalitet. De negativt ladede molekyler fange positivt ladede frie radikaler i kroppen som forårsaker oksidering, noe som forårsaker at cellene alder drastisk ved å skade deres DNA.

Pro - pH Balance

Det meste av det vi spiser og drikker - fra appelsinjuice og kaffe til tomater og biff - er surt. Drikke alkalisk vann motvirke surheten av disse matvarer, å gjenopprette et mer balansert pH-verdi.

Pro - Aids i behandling av sykdommer

Pasienter som lider av en rekke forhold rapporterer oppfattes forbedring fra å drikke alkalisk vann. Slike medisinske problemer omfatter diabetes (rapportert dråper i blod sukker), leversykdommer, gastroduodenalsår, astma, allergiske forstyrrelser, høyt eller lavt blodtrykk og osteoporose. Fordi kreftceller ikke kan vokse i et alkalisk miljø, noen tror alkalisk vann kan behandle eller forebygge kreft.

Con - Betyr ikke balanse pH

Alkalisk vann har sannsynligvis ingen effekt på kroppens pH ved å fjerne overskudd av syre. Menneskekroppen utstøter overskudd av syre på mange måter, blant annet gjennom svette, urin og utånding (CO2 utvist under respirasjonen er en syre).

Con - endrer ikke pH i magen

Saltsyre i magesekken har en pH på omtrent 2, som er etsende nok til å spise seg gjennom metall og sikkert sterk nok til å motvirke de negative ioner i alkalisk vann. Alt som passerer gjennom magen blir sterkt sur.

Con - endrer ikke pH i tarmen

Etter surgjøring i magen, sterkt alkaliske enzymer i tarmen ytterligere bryte ned maten for å fremme fordøyelsen. Den svake alkalinitet av alkalisk vann ikke vil påvirke pH i tarmene, selv om det holdes tilbake at alkaliteten ved passering gjennom magen.

Con - Variasjoner i pH

Talsmenn for alkalisk vann tyder på at det balanserer pH i hele kroppen, noe som innebærer at hele kroppen har den samme pH-verdi. Det motsatte er tilfelle, da pH-verdien varierer i hele kroppen, ikke bare i fordøyelseskanalen.

Con - Unødvendig Expense

Ionisers som konverterer rent vann i alkalisk vann varierer i pris fra $ 100 til over $ 4000, krever vedlikehold, og har filtre du trenger å kjøpe og erstatte. Hvis du ønsker å øke kroppens pH, kan du gjøre det langt billigere bare ved å ta kalsium eller magnesium piller, eller noen syrenøytraliserende over-the-counter produkt som tums, Alka Seltzer eller melk av Magnesia.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/pro-cons-alkalisk-vann/ "

相关文章!
 • Hva er alkalisk vann? Hva er alkalisk vann?
  - 阅 0

  Alkalisk vann, som navnet antyder, har en alkalisk pH-verdi i stedet for en typisk nøytral pH for vann. Markedsførere hevder alkalisk vann kan øke din energi, forsinke aldringsprosessen og hydrat deg bedre enn standard vann. Vitenskapelig forskning f

 • Alkalisk vann Myter Alkalisk vann Myter
  - 阅 3

  Flere selskaper er å fremme bruken av en "spesiell vann" kalt alkalisk vann som de hevder kan forebygge sykdom og bedre sykdomstilstander. Likevel påstandene alkalisk vann ikke støttes av FDA. Dette vannet kan kjøpes på flaske gjennom disse sels

 • Pro & Cons Om indiske Gaming Pro & Cons Om indiske Gaming
  - 阅 0

  Indian gaming har gitt amerikanske indianere med mange fordeler, mens fremlokkende striden fra omkringliggende samfunn og polariserende mennesker på begge sider av saken. The gaming side hevder at tribal spill har avansert livene til det indiske folk