Amopage

Prefinished vs. Unfinished Hardwood

- Views 0
Advertisement

Når du velger parkett, vurdere mange faktorer: størrelsen på planker, stil og farge. Selvfølgelig, tregulv kommer også pre-ferdige og uferdige, som bare legger til forvirring. En godt informert kjøperen kan enkelt ta et valg mellom pre-ferdige og uferdige med skikkelig forskning.

Identifikasjon

De prefabrikkerte hardwoodhas blitt farget og forseglet minst én gang (men ofte flere ganger), når det er solgt i butikken. Uferdige løvtre ikke har blitt endret på noen måte: det er ubehandlet trevirke som ikke er blitt farget eller forseglet før installasjon. Selv om begge alternativene er forskjellige, er hver alternativet tilgjengelig i nesten alle tre, fra eksotiske arter som brasiliansk kirsebær til hjemmelaget arter som eik og selv moderne arter som bambus.

Ulemper med Unfinished hardtre

Uferdige tregulv er best brukt i nye boliger, som de krever sliping og etterbehandling. Behandling kan ta opptil flere uker for tørking og det kan være en langvarig lukt etter endt parkett. Uferdige gulv kan ikke installeres i kjellere, da det må stiftes eller spikres til et underlag enten i første etasje eller høyere.

Ulemper med Pre-Ferdig hardtre

Pre-ferdige gulv kan være vanskeligere å rengjøre mellom sprekker, da sprekker ikke er forseglet under etterbehandling prosessen i hjemmet som med uferdige etasjer. Pre-ferdig gulv kan ha skrå kanter, som kan være skjemmende. Videre, hvis det finnes ujevnheter eller andre uregelmessigheter i den undergulvet, dette vil også fremgå etter installasjonen av den pre-ferdige hardtre, som på forhånd ferdig gulv ikke vil kompensere for gulvujevnheter.

Fordeler med Unfinished hardtre

Uferdige tregulv kan lettere tilpasses eksisterende gulv. Videre er tetting tregulv i hjemmet tetter også sprekker, noe som gjør det lettere å rengjøre. I motsetning til pre-ferdige gulv, trenger uferdige gulv ikke har skrå ender, og ha en jevn, flat utseende. Uferdige gulv er også mer passelig, som installatører kan opprette tre innlagt design og grenser, mens pre-ferdige gulvene ikke kan endres.

Fordeler med Pre-Ferdig hardtre

Pre-ferdig gulv krever ikke sliping eller etterbehandling, noe som forenkler hele prosessen ved å spare tid og penger. Forhånds ferdige gulv også kan bli tråkket på umiddelbart, og krever ikke dager eller uker med tørketid. Boliger med barn eller kjæledyr kan også gjøre det bedre med pre-ferdig gulv, som det ofte er ferdig med en mer slitesterk overflate. Pre-ferdig gulv også ofte kommer med garantier, alt fra fem år til 25 år eller mer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/prefinished-vs-unfinished-hardwood/ "

相关文章!
 • Hvordan Fullfør Unfinished Hardwood Floor
  - 阅 0

  Enten du nettopp har lagt et nytt parkettdekke, eller du har en som er flere tiår gammel, og ble aldri ferdig, bør du sand, beis og forsegle det så snart som mulig for å beskytte den mot fuktighet og skader. Siden gulvet er uferdig, trenger du ikke å

 • Hvordan Make My Prefinished Hardwood Shiny Hvordan Make My Prefinished Hardwood Shiny
  - 阅 0

  Prefinished løvtre kan miste sin glans over tid. Støv og skitt samle seg på tregulv, forlater dem ser trist og kjedelig. Lakkering gulvet er vanligvis ikke et enkelt alternativ siden du kan ikke være sikker på hvor dypt mål går inn i treet. Rengjørin

 • Hvordan erstatte en del av Prefinished Hardwood Floor Hvordan erstatte en del av Prefinished Hardwood Floor
  - 阅 0

  Installasjonen av lakkert parkettgulvplater er den samme som den som ble anvendt med tradisjonelle uferdige gulvplanker. De fleste bord produsenter bruker tungen i sporet system for sammenkobling av platene, fastholder forbindelsen ved å spikre samme