Amopage

Pre Prom partiet ideer

- Views 0
Advertisement

Pre Prom partiet ideer


Planlegging for prom begynner måneder i forveien, og kulminerer dagen for dans med i siste liten touch-ups, corsages og pre-prom parter. En pre-prom samvær gir tenåringer en sjanse til å vise fram sin formelle antrekk og komme i stemning for den store begivenheten. Det er også en sjanse til å nyte selskapet av venner og familiemedlemmer som er like spent som de promenadekonsert gjester.

Pynt

Sette stemningen for kvelden ved å dekorere i skolen farger eller promenadekonsert farger, hvis du kjenner dem. Henge en "Velkommen" banner utenfor inngangs måte å lede gjestene til pre-prom party. Bruk plakat bord for å lage et bilde collage av gjestene i løpet av videregående skole år. Hvis du har grunnskolen bilder, kan du legge dem til collage også.

Photo Session

Sett opp et område med et bakteppe, til blomster og blinkende lys ta bilder av par i deres kvelden slitasje. Bakteppet trenger bare å være en nøytral farge vegg eller et stort stykke tøy som ikke vil overdøve den fargerike kjolen av festdeltakerne. Et par tråder av julelysene fungerer godt for belysning området. Bruke store vaser fylt med blomster fra hagen eller silke blomsterdekorasjoner å ramme par for bildene.

Meny

Finger smørbrød og elegante snack skuffer er bra for en pre-prom fest til å bosette nervøse mager og legge til stemningen av hendelsen. Lage enkle hors d'oeurves av topping kjeks med kremost og en oliven skive. Fyll biter store vannbakkels med spinat dip eller annen fylling. Serve glitrende drue juice i plast champagne glass for en ekstra touch.

Toalettet

Tildele ett rom for jentene og ett rom for gutta å primp og preen før du går til skoleball. Området er for siste liten touch-ups til sminke eller låsing en løs stroppen. Hold en nål og tråd på hånden for å erstatte en manglende knapp eller fikse noen annen krise som kan oppstå før showtime.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/pre-prom-partiet-ideer/ "

相关文章!
 • Pre-Prom partiet Meny Ideas Pre-Prom partiet Meny Ideas
  - 阅 0

  Prom er en av de mest formelle, minnerike danser en high school student vil delta. Mange prom deltakere velger å feire på forhånd ved å nyte en pre-prom middagsselskap. Mens du planlegger en pre-prom fest, må du huske å velge mat som er lett å spise,

 • Hvordan å kaste en Pre-Prom partiet
  - 阅 0

  Senior prom har endelig kommet, og du vil at natten for å være perfekt fra start til slutt. Få det startet rett ved å kaste en pre-prom parti slik at alle vennene dine kan ta bilder og beundre hverandres glam prom-night utseende. Enten du skal arrang

 • Hvordan å kaste en 1980-Prom partiet Hvordan å kaste en 1980-Prom partiet
  - 阅 0

  En 1980 prom fest maner bilder av perms, taffeta kjoler, flate sko, tynne slips og skulderputer. For å lage din "helt fantastisk" '80s prom fest, legge vekk mobiltelefonen din, stroppen på en Walkman og samle inspirasjon fra noen av de' 80s mest