Amopage

Planter som lever i Deep Sea

- Views 0
Advertisement

Planter som lever i Deep Sea


Selv om du kanskje ikke tenker over det, har dyphavet sitt eget økosystem med ulike planter og dyr. Planter og dyr som lever i disse kalde omgivelser, men krever spesialtilpasninger. Lys ikke fullt trenge til havbunnen, men disse plantene fortsatt gjennomgå fotosyntese. De produserer også oksygen. Deep Sea planter gir mat og ly for det marine livet som bor på dette dypet.

tang

Tareskogene finnes i hav og sjø over hele verden, selv i Antarktis og Arktis sirkler. Store tareskoger trenger temperaturer under 68 grader Fahrenheit å vokse, og de finnes opp til 132 fot under overflaten av vannet. Tare blader eller blader er bred, lang og grønn, og de har en node ved foten av dem som forbinder bladene til stilken. Denne noden er kjent som gassblære, og det bidrar til å holde anlegget står rett i vannet. Tare har røtter som graver på den steinete havbunnen og holde anlegget på plass.

Poseidonia

Denne planten vokser i store klumper på havbunnen, og skaper en virtuell eng i sanden. De vokser opp til 132 fot under havflaten, og de produserer både oksygen og biomasse, som er type biologisk materiale laget av levende eller døde organismer. Bladene av Poseidonia er grønne, lange, tynne og blade, og anlegget produserer både blomster og frukt. Blomster og frukt er både grønt og frukt ligner en oliven. Denne planten trenger en høy mengde lys penetrasjon for å overleve, og det kan dø av hvis vannet er for uklar.

sjøgress

Sjøgress er en type av blomstrende plante med røtter, og de formerer seg via jordstengler, som er en type anlegg node som skyter ut røtter og skudd. Sjøgress ligner på standard gress, med lange, knivlignende grønne blader, bortsett fra at disse plantene trives i undervanns og steinete eller sandholdig jord. Blomsten er stjerneformet og spenner fra ren hvit til rødlig. Sjøgress er en viktig mat for livet under vann, og sjøgressområder fungere som barnehager.

Tang

Tang er en type av marine alger med meget lange tråder på hvilke et stort antall blader klynge. Tang er generelt lys grønn i fargen, men farge kan variere fra brun til rødlig. Dette anlegget kan leve i svært dypt vann, opp til 688 fot. Den utfører fotosyntese ved anvendelse av blått lys, som er en type av sollys. Tang gjengir via kloning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/planter-som-lever-i-deep-sea/ "

相关文章!
 • Planter som lever i Sand Planter som lever i Sand
  - 阅 0

  De fleste planter trives i jord som er rik på organisk materiale og fuktighet. Det er vanskeligere å finne planter som vil vokse godt i hardt, leire eller steinete jord, og enda vanskeligere å finne planter som trives i sand. Sandbunn er veldig porøs

 • Planter som lever i fjæra Planter som lever i fjæra
  - 阅 0

  De fjæra regioner av verden er frodige habitater med en rekke plantelivet. Planter som lever i disse sonene er vant til ekstreme i vanntilførselen, som planter kan være helt under vann ved flo sjø og fullstendig eksponert ved lavvann. Fjære- områder

 • Kjennetegn på Deep Sea Trenches Kjennetegn på Deep Sea Trenches
  - 阅 0

  Dypvanns grøfter er dannet i mellomrommet mellom to tektoniske plater. Grøfter er fordypninger i havbunnen som kan strekke seg langs hele kontinenter, og er vanligvis forholdsvis smal i forhold til sin lengde. Ocean grøfter, en gang tenkt å være biol