Amopage

Permittering Spørsmål for ansatte

- Views 0
Advertisement

De tekniske detaljene for ytelsesplaner er ikke det første på en ansatt sinn når han fortalte om en layoff. Imidlertid vil denne informasjonen være kritisk i løpet av de kommende ukene, og det er spørsmål de ansatte bør være forberedt på å spørre. Dersom selskapet har gått konkurs og virksomheten avsluttes, vil HR-avdelingen også bli permittert. Derfor ansatte kan ha bare én sjanse til å finne ut nødvendig informasjon.

Grunner for Permittering

Ansatte må finne ut årsaken til layoff. Dersom selskapet svarer med en generisk, ubestemmelig svar, rolig fortsette å presse på for mer informasjon. hvis Permittering er av økonomiske grunner, og hvis flere ansatte vil bli permittert spør. Spørre om utvelgelsesprosessen og om det var noen spesielle kriterier selskapet søkt når de bestemmer hvem de skal permittere. Dersom selskapet forblir uforpliktende, spør om det var noen problemer med ytelse eller passer med selskapet. Dersom arbeidsgiver svar bekreftende, oppfølging og prøve å få mer informasjon ved å spørre om det var et problem med et bestemt prosjekt eller kunde, for eksempel. Denne informasjonen kan være nyttig i fremtidig sysselsetting, og i ekstreme tilfeller kan det gi ytterligere bevis hvis du tror du ble permittert for en diskriminerende, hevn eller på annen måte ulovlig grunn.

Fordeler og arbeidsledighet

Be om mer informasjon om helsefordeler, opsjonsordninger, pensjonsordninger, utsatt kompensasjon planer og eventuelle andre ytelser selskapet tilbyr. Sjekk når dekningen utløper under selskapet helseplan, hvis du vil bli utbetalt noen etterlønn og når opptjent ferie vil bli betalt. Finn ut om du er kvalifisert til å fortsette å delta i noen av selskapets planer og hvor lenge. Hvis du fortsatt har dekning, "Time" magazine foreslår å planlegge en fullstendig fysisk, som hjelper hvis du senere trenger å få din egen helseforsikring.

Jobb søk

Finn ut om selskapet tilbyr outplacement tjenester eller andre ressurser til å hjelpe deg med å finne en ny jobb. Spør hva arbeidsgiver planlegger å si når det blir kontaktet for en referanse. Dersom selskapet avsluttes, identifisere alternativ kontaktinformasjon for folk som kan gi en referanse i fremtiden, og spørre om selskapet vil gi deg en generell skriftlig referanse som kan brukes til flere arbeidsgivere i tilfelle du ikke kan komme i kontakt med hvem som helst.

Attførings og "bumping" Rettigheter

Sjekk med selskapet om du er kvalifisert for attføring, og hvis det er noen spesielle bestemmelser for permitterte ansatte. Spør om du ville ha til å søke om fremtidige stillinger eller om selskapet vil automatisk gi deg første betraktning hvis en passende ledig stilling. Spør om kontinuerlig tjeneste vil være uavbrutt hvis du tilbake i arbeid etter en layoff, og om du vil gå tilbake til samme nivå av fordelene som du tidligere hatt - for eksempel hvis du tjene ekstra dager med ferie for hvert år av service, en gang gjenbrukes vil du tjene som om du aldri hadde forlatt eller vil du bli bedt om å starte fra scratch som en ny medarbeider.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/permittering-sporsmal-for-ansatte/ "

相关文章!
 • Hvordan Spørsmål en ansatt Om Underslag Hvordan Spørsmål en ansatt Om Underslag
  - 阅 0

  Hvis du oppdager et avvik i bedriftens bøker og mistenker en ansatt for å ha stjålet, må du vite den riktige måten å gjennomføre en underslag etterforskning uten å bryte den ansattes rettigheter. Følg disse instruksjonene. Du trenger Datamaskin med I

 • Juridiske spørsmål i ansattes valg Juridiske spørsmål i ansattes valg
  - 阅 0

  Ansette nye medarbeidere er en oppgave som vanligvis ikke er komplisert. Imidlertid kan det være juridiske konsekvenser dersom utvalget av ansatte er gjort feilaktig, i henhold til føderal lov. Equal Employment Opportunity Commission, The Act of 1964

 • Spørsmål for en Roundtable med ansatte Spørsmål for en Roundtable med ansatte
  - 阅 0

  En effektiv måte for bedrifter å avdekke hva som foregår innenfor deres organisasjoner og til å drive produktiviteten er å ha en diskusjon med de ansatte. En rundebords er en diskusjon mellom en liten og mangfoldig gruppe av ansatte fra ulike sektore