Amopage

Pennsylvania Lover om Handicap parkering Signs

- Views 0
Advertisement

Pennsylvania Lover om Handicap parkering Signs


Americans with Disabilities Act og statlige lover krever parkeringsplasser å bli satt til side for sjåfører og passasjerer med midlertidig eller varig nedsatt funksjonsevne. Den ADA bestemmer mange av parkeringsreglene, mens andre er bestemt og vedlikeholdes av staten og kommunene.

Hvor Signs kan brukes

Handicap parkering tegn kan brukes for følgende områder: parkeringsplasser reservert for de med funksjonshemninger og passasjer lasting soner tilgjengelig for funksjonshemmede.

Van Tilgjengelighet

Minst en plass ut av hver åtte utpekt for handikap parkering må utpekes van tilgjengelig og merket med en ekstra tegn. Dette skiltet må monteres under handikap parkering skiltet og på en måte som gjør at den kan bli sett til tross for en bil å bli parkert i verdensrommet.

Synlighet

Tegn utpeker et handikap tilgjengelig parkeringsplass må være i riktig høyde slik at den er synlig for føreren av et kjøretøy når parkert i rommet eller passerer. Alle handicap skilt må plasseres under andre reserverte parkeringsplasser tegn.

plassering

Skiltene må plasseres foran parkeringsplass, ifølge Americans with Disabilities Act.

Personlig Handicap parkering

Ifølge Pennsylvania Department of Transportation, kan bare kommuner utpeke en privat handikap parkeringsplass foran en bolig. Dette skiltet kan ikke alltid være plassert rett foran en funksjonshemmet person hjem, men kommunen vil plassere det så nært som mulig uten å skape trafikkproblemer.

bøter

Ifølge statlige loven, hvis et handikap tilgjengelig parkering tegn mangler varsel om mengden av bøter for brudd, det hindrer ikke utstedelse av en bot. Private parkeringsplasser må ha handikap parkering tegn notering bøter skal ilegges av overtredere.

Bilberging

Et handikap parkeringsskiltet må indikere at et kjøretøy i strid med loven vil bli slept; ellers er det ikke lovlig å taue bilen.

sign Replacement

Pennsylvania Kode krever at alle handikap parkering tegn i en privat parkeringsplass må skiftes ut "så raskt som mulig" hvis den er skadet, forsvinner eller blir foreldet. Kostnaden for utskifting må dekkes av eieren av parkeringsplassen.

sign Utseende

Form, størrelse og farge av offisielle trafikkskilt som handikap parkering tegn må oppfylle kravene i Pennsylvania Code. Disse skiltene kan være av to størrelser, i henhold til Pennsylvania Sign Index tolltariffen: 30 inches med 30 inches eller 36 inches med 36 inches. Tegn mindre eller større enn de offisielle størrelser må godkjennes av staten Department of Transportation. Alle skilt må være reflekterende om de mangler belysning.

sign Produksjon

Alle trafikk- og parkeringsskilt må være produsert av en stat Department of Transportation godkjent skilt produsenten.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/pennsylvania-lover-om-handicap-parkering-signs/ "

相关文章!
 • ADA Krav til Handicap parkering Signs ADA Krav til Handicap parkering Signs
  - 阅 1

  Americans with Disabilities Act (ADA) er en borgerrettighets lov vedtatt i 1990 som forbyr diskriminering av personer med nedsatt funksjonsevne. Den ADA gir regler for en rekke ulike problemstillinger som bedrifter må forholde seg til for å betjene b

 • Handicap parkering Sign Krav Handicap parkering Sign Krav
  - 阅 1

  Amerikanerne med loven Disabilities (ADA) av 1990 fastsetter visse handikap parkering sign krav, men statlige og lokale myndigheter kan ha tilleggskrav basert både på den type handikap parkeringsplass og det totale antallet parkeringsplasser. Mens lo

 • Handicap parkering Sign Laws Handicap parkering Sign Laws
  - 阅 1

  Enten du er en butikk eier, en funksjonshemmet person eller et ikke-funksjonshemmede driver, bør du være klar over de lover som regulerer handicap parkeringsplasser. Parkering i en plass merket for funksjonshemmede uten en kode slik at du kan gjøre d