Amopage

Pen & Paper Party Games for voksne

- Views 0
Advertisement

Pen & Paper Party Games for voksne


Når du er vert for din neste kun for voksne spillet natt, det er ikke nødvendig å bruke store penger på dyre og convoluted spill. Mange morsomme aktiviteter kan spilles med forsyninger funnet rundt hjemmet, for eksempel pads og penner. Få gjester i “skrive” sinnstilstand rett som de går inn døren og begynne å konkurrere.

Ice Breaker Bingo

Mange voksne på festen kan bli kjent med den sjansespill kalt Bingo, som innebærer å stille opp tallene fra 72 baller til å vinne premier eller penger. En versjon av denne stilen av bingo, kalt ice breaker bingo, folk bingo, eller signatur skattejakt, er en ideell part spill som krever bare en penn og papir. Spillerne får bingokort med fraser som “Har fem katter”, “Snakker Swahili” og “Har vært i en varmluftsballong,” i stedet for tall. For å spille spillet, må festdeltakerne finne noen til å “signere” boksene på sine kort, med spillere bare lov til å signere en boks per kort. Ideen er å oppfordre gjestene til å lære interessante ting om hverandre raskt og uten for mye press. Dette får-til-vet-du spillet blir folk snakker til hverandre og legger til rette for samtale senere i partiet.

Lag en Crime

Party gjester som har slått på TV de siste årene vil være kjent med åstedet tegninger, den skisserte omrisset av en kropp på gulvet etter at den er fjernet fra åstedet. Lag din egen åstedet poserer med en rull med brunt håndverket papir og en penn ved å ha gjester koble opp og skape positurer. Tape papiret på gulvet og har en person ligge som en “forbrytelse offer”. Be den andre personen til å spore dem lett og forsiktig langs deres form, skape åstedet tegning. Har partnere bytte plass for å skape en positur for hver person. Tilby en premie for den morsomste og skumleste positurer. For ytterligere materielle valg, bruker svart papir og en hvit gel penn.

Bare for voksne Pictionary

Pictionary har lenge vært et fast innslag av brettspillet kategorien. Spillet involverer lag av spillere forsøker å skissere ord gitt av spillet som teamet beveger seg rundt et spillebrett for å komme til “base”. Mens kategoriene på Pictionary kortene er ganske vanlig, slik som person, sted, objekt, handling eller dyr, kan du justere spillet for et voksent publikum. Skrap ideen om spillbrettet helt og bare konsentrere seg om å ha spillere tegne figurer for sine lagkamerater til å gjette på. Gjør kort på forhånd (en typisk Pictionary kortet har fem ord alternativer til skisse, en fra hver kategori) ved hjelp av voksne vennlige temaer som seksuelle stillinger, undertøy stiler, kroppsdeler eller sexy sangtekster. For å spille, trenger du bare en stor pute av papir (som den typen du ville finne for å gå med et staffeli) og en penn med mye blekk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/pen-paper-party-games-for-voksne/ "

相关文章!
 • Paper Craft Ideas for voksne Paper Craft Ideas for voksne
  - 阅 0

  Sett dine beste kunstneriske ferdigheter og kreative fantasi til arbeid ved å lage en hjemmelaget håndverket å beholde eller gi som en gjennomtenkt gave. Papirprodukter er ideelle for voksne på grunn av de mange mulighetene, fra elementer som du kan

 • Liste over Innendørs Party Games for voksne Liste over Innendørs Party Games for voksne
  - 阅 1

  Planlegger en fest for voksne kan bli mye moro; imidlertid finne spill som vil underholde alle kan være vanskelig. Spille innendørs spill for å holde dine gjester fra å bli lei. Disse spillene vil også bryte isen for eventuelle nye gjester som ikke k

 • Hvilke skoler Godta Penn Foster High School Diploma? Hvilke skoler Godta Penn Foster High School Diploma?
  - 阅 0

  Penn Foster High School tilbyr voksne mangler en high school diplom muligheten til å tjene som diplom gjennom fjernundervisning. Penn Foster High School tilbyr også foreldrene mulighet for hjem skolegang deres barn gjennom high school diplom program.