Amopage

Panasonic Telefonproblemer

- Views 0
Advertisement

Panasonic Telefonproblemer


Panasonic telefonen brukere har dokumentert flere problemer oppstår både med telefoner brukes til personlig bruk, og med systemer som brukes i bedriftsmiljøer. Noen brukere rapporterte erfaringer som foreslått noen av problemene var utbredt og kjent for Panasonic reps. Faglige vurderinger, men generelt vurderer Panasonic trådløse og mobiltelefoner høyt, siterer som problemer bare mindre ulemper som ikke er unik for Panasonic merkevare av telefonen.

Cordless Phone System - Forretnings

Ett individ rapportert at en Panasonic batterisystem installert i et lite advokatkontor hadde et problem med nummer en knapp, som sluttet å virke kort tid etter at selskapet hadde kjøpt Panasonic telefonsystem. Dette virker ganske nysgjerrig problem med Panasonic telefonsystemet fordi, ifølge rapporteringen enkelte, skjedde dette problemet med flere forskjellige personer som bruker telefonsystemet. Angivelig, nonworking knappen var alltid nummer 1-knappen.

Sentralbord Interference

Et annet Panasonic telefonsystem bruker i et forretningsmiljø indikerte at systemet i det kontoret, når sentralbordet sette systemet til lunsj innstillingen slik at telefoner ville ringe hele kontoret, alle linjene på sentralbordet vil lyse opp, jamming telefonen system. Den eneste løsningen var å plukke opp hver telefonlinje separat.

Ekstra Button Problemer

En bruker som hadde en Panasonic telefon for personlig bruk også oppstått et problem med knapp fiasko. Denne personen rapporterte at flertallet av knappene på telefonen sluttet å virke kort tid etter at garantien er utløpt. Hun antydet at hun hadde dette problemet med to forskjellige Panasonic telefoner, og da hennes mann ringte en Panasonic rep, før problemet kan forklares rep spurte om han var den personen som var å ringe om knappen problemet, tilsynelatende å tro at han hadde plukket opp ikke en ny samtale, men en som hadde vært på vent. Som bruker angitt, antyder en slik reaksjon at knappen problemet er vanlig og at representanter er stadig mottar samtaler om dette problemet.

Cell Phone - Ingen Bakgrunnsbelyst Tastatur

En mobiltelefon anmelder rapportert at en bestemt Panasonic mobiltelefon, KX-TG1032S, kommer uten en bakgrunnsbelyst tastatur, som gjør bruken av mobiltelefon vanskeligere enn andre modeller som inkluderer denne funksjonen.

Flip Phone - Svare

Det samme anmelder klaget over at et problem med Panasonic mobiltelefon, en flip-telefonmodell, er at det krever at brukeren å åpne telefonen og trykke på en knapp for å svare. En bedre design, anmelderen antydet, ville være for handlingen av bla åpne telefonen automatisk skal aktivere telefon av samtalen. Dette vil imidlertid ikke virke et stort problem, mer av en ulempe. Denne type design er ikke begrenset til Panasonics mobiltelefoner; andre flip-telefoner krever trykke på en knapp for å svare også, inkludert Tracfone flip telefonmodeller.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/panasonic-telefonproblemer/ "

相关文章!
 • Hvordan endre Lamper på en Panasonic Pt-52Lcx15 Projection TV Hvordan endre Lamper på en Panasonic Pt-52Lcx15 Projection TV
  - 阅 0

  Lamper har en begrenset levetid. Dette inkluderer lampen på Panasonic bakprojeksjons-TV. Når en pære går ut eller når de begynner å dimme fra alder, er det på tide å bytte dem. Heldigvis erstatte lyspæren i din Panasonic TV er ikke vanskelig, men for

 • Hvordan bruke en Panasonic 2,4 GHz Intercom Hvordan bruke en Panasonic 2,4 GHz Intercom
  - 阅 0

  Panasonic 2,4 GHz trådløse telefoner har en intercom funksjon som gjør at to personer i samme bygning for å kommunisere via telefonen. Én person bruker håndsettet når du bruker intercom funksjon og den andre personen bruker telefonen basen. Du kan st

 • Slik reparerer en Panasonic videospiller Slik reparerer en Panasonic videospiller
  - 阅 2

  Defekte videospillere kan ødelegge dine VHS-kassetter. Videospillere er enkle plug-and-play-enheter som er svært forbrukervennlig. De er laget av flere produsenter og er vanligvis masseprodusert. Dette kan føre til at noen komponenter til feil og påv