Amopage

Pakkeliste for en ferie i Florida

- Views 1
Advertisement

Pakkeliste for en ferie i Florida


En pakkeliste er nøkkelen for enhver ferie. Når du oppretter en, er det viktig å undersøke locale i tankene. Faktorer som klima, mote stiler og selv lokale skadedyr er alle ting du bør vurdere. Florida, i særdeleshet, er et reisemål for ferierende rundt om i verden og sikkert har sine egne retningslinjer for å skape en nyttig pakkeliste.

Sun Protection

Det er en grunn til at Florida er kjent som The Sunshine State. Arealet av land som utgjør delstaten Florida er mye mer tropisk enn resten av landet. I Florida, er solbeskyttelse et must, spesielt for de som brenner lett. Denne type forebygging inkluderer solkrem lotion for å hindre brenning, samt solbriller for å dempe noen av de grelle stråler. Andre elementer, men liker en parasoll, som gir evig skygge, kan vise seg å være nyttig også. Sol hatter, som er designet for å skygge i ansiktet, også er nyttige.

Klær

Det er ikke bare solen som er en faktor når de vurderer Florida klima, det er fuktigheten i tillegg. I motsetning til solfylte områder Out West, som for eksempel Sør-California eller Arizona, Florida har en fuktig varme, som bærer betraktning når man skal avgjøre hva slags klær å ta. Mens det er alltid en god idé å ha lyse klær for å reflektere solens sterke stråler, er materialet også viktig. Stoff som lar huden puste, for eksempel bomull eller hamp, er spesielt behagelig, mens materialer som ull eller nylon er ikke.

bug Repellent

En trussel som vanligvis går hånd og hånd med fuktig vær er insekter, spesielt mygg. Florida er sikkert kjent for å ha sin rettmessige del av disse feilene, med ca 80 forskjellige arter summende rundt staten. Repellent er nøkkelen for å unngå deres bite, noe som ikke bare føre til smertefulle kløe, men farlige sykdommer, slik som West Nile-viruset. I henhold til Institute of Food and Agricultural Sciences ved University of Florida, bør insektmidler inneholde diemethylbenzamide og / eller dietyl-m-toluamid, og viser en EPA-godkjente etikett på beholderen. Solkrem / bug avstøtende kombinasjoner er ikke anbefalt.

lesestoff

Lesestoff relatert til målet er tilrådelig for å reise omtrent hvor som helst, og Florida er intet unntak. Det er hundrevis av bøker som beskriver statens ulike byer og tettsteder, fra store metropoler til bortgjemt strand landsbyer, og andre som fokuserer på det store utvalget av planter og dyr som finnes på slike steder som viltvoksende Everglades. Florida har også inspirert mange kjente skjønnlitterære verk, som kan forsterke opplevelsen av et besøk. Forfattere som Ernest Hemingway, som gjorde sitt hjem i flere tiår i tropisk Key West, skrev noen av sine beste arbeider i og om Florida.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/pakkeliste-for-en-ferie-i-florida/ "

相关文章!
 • Hva du skal ta på ferie til Florida
  - 阅 0

  Flyet er bestilt, tidsplanen er fjernet, nå er alt du trenger å gjøre er å pakke kofferten. Pakking for din Florida ferie trenger ikke å være vanskelig. Vær oppmerksom på følgende reisetips og du vil ha alt du trenger for en vellykket og minneverdig

 • Mest Florida ferier for voksne Mest Florida ferier for voksne
  - 阅 0

  Ferier i Florida inkluderer ofte barn, og når de gjør det, er de fleste aktiviteter rettet til interessene til de små. Familie ferier kan være hektisk og bråkete, men moro. Men når voksne ønsker at deres ferie å være en tid for sosialt samvær med and

 • Florida All Inclusive Resorts for par Florida All Inclusive Resorts for par
  - 阅 0

  Florida tiltrekker turister hele året for sine subtropiske klima og strandaktiviteter i Gulf of Mexico og Atlanterhavet. Populære Florida strand aktiviteter inkluderer snorkling i Boca Raton Red Reef og windsurfing nær Cocoa Beach og Merritt Island.