Amopage

Oversikt over Urin system

- Views 3
Advertisement

Oversikt over Urin system


Den menneskelige urinveiene er ansvarlig for å fjerne avfallsstoffer fra blodet sirkulasjon, konvertere dem til urin og frigjøre den fra kroppen. Uten urinveiene, ville avfall bygge opp i kroppen og forårsake toksisitet din. Faktisk, uten urinveiene, resten av organsystemer kunne ikke fullføre sine egne funksjoner. Urinveissystemet inkluderer nyrene, blæren og andre strukturer.

Nyre

Nyrene er rødlige, bønneformede organer som er lokalisert nær den lille på ryggen og bak magen. Like viktig som de er, er hver nyre bare om størrelsen på knyttneve. Den viktigste funksjonen til nyrene er å filtrere avfallsstoffer og overflødig vann fra sirkulerende blod, samtidig som proteiner og andre næringsstoffer for å fortsette å sirkulere. De avfallsstoffer og overflødig vann blir deretter kombinert for å danne urin, som nyrene deretter skille inn i blæren gjennom urinlederne. Nyrene også frigjøre hormoner som bidrar til å opprettholde riktig blodtrykk, bygge sunne bein og fremme av røde blodlegemer.

ureter

Hver nyre har sin egen ureter som fører inn i blæren. Urinlederne er tynne rør omtrent 8 til 10 inches lange. Deres jobb er å ta urinen som nyrene gjør og transportere den til blæren for lagring. For å gjøre dette, musklene på innsiden av urinlederne kontrakt kontinuerlig og slipp, og presser urinen ned fra nyrene og inn i blæren. Som et resultat, i urinlederne frigi liten mengde urin i blæren over 200 ganger i timen.

Blære

Urinblæren (ofte referert til som bare blæren) er en ballong-formet, hult organ som hviler inne bekkenet. Som det blir fullere, sveller den. De fleste blærer kan holde ca to kopper for opptil fem timer av gangen. Når blæren er full, nervene i den sende signal til hjernen, noe som gir deg lyst til å gå på do.

sfinkter

De lukkemuskelen er ofte utelatt fra beskrivelsene av urinveiene. Men disse musklene er viktige for urinering prosessen. Sphincters er sirkulære muskler som hjelper blæren tak urin inne. De brytes rundt tilkobling av blæren til urinrøret, holder det stengt. Når det er tid for å urinere, signaliserer hjernen din sphincters å slappe av, slik at urinen å forlate blæren.

Urinrør

Urinrøret er siste stopp i urinveiene. Det er et lite rør gjennom hvilket urinen later blæren. Det finnes i både menn og kvinner, men hos menn, urinrøret fungerer også som en del av den reproduktive system, som gir en utgang for sæd. En kvinnes urinrør kan være mellom ett og to inches, men en manns urinrøret er kan være så lenge som åtte inches.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/oversikt-over-urin-system/ "

相关文章!
 • Hva Renser Urin system?
  - 阅 0

  Introduksjon Urinveiene består av nyrene og blæren. Systemet er også kjent som excretory systemet. Ifølge artikkelen "Your Urin system og hvordan det fungerer," funksjonen av urinveiene er "å holde kjemikalier og vann i kroppen balansert.&q

 • Hvilke systemer har Urin system Arbeid med?
  - 阅 0

  Hvordan virker urinsystemet Urinveiene består av binyrene, nyrearteriene, nyrer, aorta, urinledere, felles bekkenarterier, urinblære, urinrør, og hos menn, prostata. Som mat kommer inn i kroppen, ulike celler bryte det ned til energi. Som energien fr

 • De beste måtene å Skyll Urin system De beste måtene å Skyll Urin system
  - 阅 1

  Urinveiene eliminerer avfall fra kroppen. Organer som omfatter dette systemet inkluderer nyrer, urinlederne, urinblæren og urinrøret. Hensikten med en urin flush er å optimalisere funksjon av urinveiene ved å bli kvitt kroppen av bakterier og giftsto