Amopage

Øvelser for å forbedre Freestyle Uten Pool

- Views 2
Advertisement

Øvelser for å forbedre Freestyle Uten Pool


For å forbedre din freestyle svømming, vil du selvsagt nødt til å tilbringe tid i bassenget arbeider på slag, men du kan også bedre på andre måter. Ved å utføre det som er referert til som dryland treningsøkter, kan du forbedre din freestyle selv når du er borte fra vannet. Ved å styrke de sentrale freestyle svømming muskler - hovedsakelig i overkroppen og kjerne - du kan forbedre dine freestyle ganger og få en kant i neste løp.

Kjerne

For å styrke kjernemuskulaturen avgjørende for din freestyle hjerneslag, utføre en planke øvelse der du holde stillingen i 30 til 40 sekunder. For avanserte varianter, løfte en arm eller et ben opp fra gulvet og hold den vannrett mens du opprettholder planken posisjon. Bruk en stabilitet ball og en medisin ball for å utføre russiske vendinger. Sett din hode, nakke og øvre del av ryggen på stabiliteten ballen mens du holder medisin ball i hendene, med armene rett foran øvre del av brystet. Hold armene rett som du roterer overkroppen fra side til side på toppen av stabilitet ball. Snu ansiktet ned på stabilitet ball å utføre hip brytere. Hold bena rett og parallelt med gulvet, og deretter rotere hoftene til høyre og venstre, stabling hoftene vertikalt på toppen av dine bevegelser. Utfør to sett av hver øvelse, og 10 til 12 reps på stabilitet ball aktiviteter.

Overkroppen øvelser

overkroppen musklene er primært ansvarlig for å trekke deg gjennom vannet under freestyle hjerneslag, spesielt i langdistanse hendelser. Arbeid dine bryst, rygg, skuldre og øvre arm muskler ved å gjøre omvendt flys på en stabilitet ball. Plasser deg selv med ansiktet ned med øvre del av brystet på ballen, og hold et par lette manualer foran deg. Holde albuene litt bøyd, løft manualer opp og til hver side. Du kan også utføre en pushup variant som legger ekstra vekt på serratus anterior musklene på sidene av brystet. Anta en pushup posisjon og gjøre en standard pushup, men fortsette å trykke ned på toppen av din bevegelse, avrunding øvre del av ryggen og skille skulderbladene. Gjør to sett med 10 til 12 repetisjoner av hver øvelse.

Medisin ball øvelser

Ved hjelp av en medisin ball er en effektiv måte å trene din kjernevirksomhet og overkroppen samtidig. Utfør en hemmelig kaste ved å holde ballen ved siden av hoften og kaster det hemmelig til en treningspartner, med sikte på utsiden av hoften. Alternativ kaste ballen fra høyre og venstre side. Du kan også gjøre en overhead kast ved å holde ballen i begge hendene over hodet og føre den frem og tilbake med partneren din. Utfør situps ved å holde ballen over hodet i startposisjon, og kaste det til din trener eller partner som du stiger. Har din partner kaste ballen tilbake til deg som din torso går ned. Har tre sett av minst åtte reps per sett.

betraktninger

Rådfør deg med en lege før du prøver en ny øvelse rutine. Varm opp før hver dryland treningsøkt med fem til ti minutter med lett cardio arbeid. Løsne musklene med dynamiske strekninger, for eksempel trunk rotasjoner, side bend og arm svinger. Utfør din barmark økt som en krets, som beveger seg raskt fra den ene øvelsen til den neste uten hvile, for en mer utfordrende cardio trening.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/ovelser-for-a-forbedre-freestyle-uten-pool/ "

相关文章!
 • Øvelser for å forbedre Flip Slår for Freestyle Øvelser for å forbedre Flip Slår for Freestyle
  - 阅 1

  Fordi det kan øke momentum, spiller en freestyle flip en nøkkelrolle i konkurransesvømming. En godt utført flip sving kan gi deg kanten til å vinne et løp. Du kan ikke muskler vei til en bedre flip sving. Du må fokusere på de trinnvise mekanikken i g

 • Hvordan forbedre syn uten briller eller kontaktlinser Hvordan forbedre syn uten briller eller kontaktlinser
  - 阅 0

  Synstap er assosiert med aldring, røyking, stress, glaukom, dårlig kosthold, makuladegenerasjon, og en rekke andre problemer. Når synet begynner å avta, bedre syn vanligvis bringer tankene til en løsning - briller. Briller eller kontaktlinser trenger

 • Øvelser for å forbedre laget Dynamics
  - 阅 0

  Lag utgangspunktet gå gjennom en fase der medlemmer blir kjent med hverandre og prøver deretter å definere lagets mål. Når de etablere disse målene, og alle forstår dem, medlemmene går gjennom en periode med konflikt der de prøver å identifisere den