Amopage

Oppskrift på Lawn Filler Sand & Seed jord blandingen

- Views 2
Advertisement

Oppskrift på Lawn Filler Sand & Seed jord blandingen


Divots og nakne eller brune flekker i plenen torv er skjemmende og svekker den generelle symmetri av landskapet. Flekker kan være et resultat av en plen sopp, gangtrafikk, graving kjæledyr, gnagere, tørke eller ugressmiddel søknaden. Følg disse enkle tipsene for å forberede en organisk media å blande med gressfrø og fylle bare flekker og gjenopprette plenen skjønnhet.

Test Jord

Teste jord i plenen. Ta prøver fra flere steder i landskapet, både sol og skygge områder. Merke dem for identifisering og ta dem med til din lokale fylke forlengelse kontor for å teste for jordpakking, næringsinnhold og pH-verdier. De fleste gress vokser best i jord med en pH-nivå på 6,5. Dersom jord pH-nivået er lavt, legge dolomitt (kalsium og magnesium). En anvendelse av £ 1 per 100 kvadratfot vil heve pH-nivået med ett poeng. Endre som anbefalt.

Lawn Filler Blanding

Forbered en filler blanding av like deler av matjord, organisk kompost, torv mose, sand (ikke bruk stranden sand på grunn av høyt saltinnhold) og alderen, ikke-behandlet sagflis. Som organiske kompost brytes ned til humus det forbedrer jord evne til å beholde næringsstoffer og vann, og bidrar til jordpartikler til å binde sammen for å danne en jordstruktur hvor røtter og luft kan bevege seg fritt. Kompost feeds også gunstige jordorganismer og sopp til hjelp i transport av næringsstoffer til grasrota. Sagflis bidrar til å holde fuktighet i jorda. Bruk en høygaffel eller spade til grundig blande jord, kompost, torv mose og sand blanding. Blandingen skal være smuldrete uten synlige klumper eller planterester.

Velg en gressfrø blanding egnet for din voksende område. Kentucky Bluegrass og russiske vinteren rug er godt egnet til kaldt klima og demper vekstforhold. Svingel gjør det bra i solrike steder. Saint Augustine gress brukes mye i varme og fuktige områder. Bland 1/2 lb av gressfrø med hver 10 lbs. fyllstoff blandingen og bruk for å fylle i lave eller ufruktbare flekker i torv. Fyll hull og områder som skal repareres med blandingen. Bruk en hage rake å glatte og kontur. Vann lett med en hage sprøyta å fukte. Hold jorden fuktig, men ikke våt før frø spirer. Gjøre reparasjoner til plenen tidlig i høst når bakken er fortsatt varmt nok for gressfrø å spire. Ikke påfør filler blandingen i den varmeste sommervarmen som frø kan tørke ut eller "brenne" før spiring.

Gjødsel

Velg en organisk 10-10-10 gjødsel. Koden av tre tall sett på alt pakket gjødsel kreves av United States Department of Agriculture. Tallene angir, ved prosentandel av vekten, de tre viktigste ingredienser som er nødvendig for en sunn plantevekst. Nitrogen, fosfor og kalium, alltid i denne rekkefølge, slik at en 10-10-10 gjødsel vil være like mengder av nitrogen, fosfor og kalium. Gjødsel bør brukes etter den nye veksten er godt etablert. (Gjelder også etter at gresset har blitt kuttet tre ganger.)

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/oppskrift-pa-lawn-filler-sand-seed-jord-blandingen/ "

相关文章!
 • Hvorfor Lawn Går til Seed Hvorfor Lawn Går til Seed
  - 阅 0

  Alle planter, uansett størrelse, er i stand til å lage frø som en metode for reproduksjon. Plen gress går i frø ved å danne stri frø-toppet stilker som en måte å hjelpe seg selv spredning. Grass Reproduksjon Grass ikke bare forplanter seg, eller gjør

 • Hvordan Grow Ponderosa Pines Fra Seed Hvordan Grow Ponderosa Pines Fra Seed
  - 阅 0

  Ponderosa furu, eller gullfuru, skjer i tørre og semiarid fjellområdene i store deler av det vestlige USA. I de fleste tilfeller blant pines stige 50 fot i høyden, med en enkel oppreist stammen toppet av en åpen krone av blå-grønne nåler. Gartnere i

 • Hvordan Plant mellom Helle Hvordan Plant mellom Helle
  - 阅 0

  Den naturlige skjønnhet av en skifer patio eller reaksjonsveien er forbedret ved å plante bunndekke i det tomme rom mellom stenene. Ikke bare gjør plantene hjelpe knytte skifer på det omkringliggende landskapet, de også lage en hage sti eller uteplas