Amopage

Onion Scalp Treatment

- Views 0
Advertisement

Onion Scalp Treatment


Håravfall er en skremmende oppdagelse. Hvis du opplever hårtap, er din første tanke sannsynligvis om hva du kan gjøre for å stoppe eller reversere den. Avhengig av din personlighet, kan du velge en over-the-counter behandling eller en naturlig hjemme bøte. Onion hodebunnen behandlinger er en naturlig hjemme bøte. Disse behandlingene er mye brukt på grunn av den lave frekvensen av bivirkninger, og fordi det hjelper håret til å vokse raskere. Løk også bidra til å rense hodebunnen av bakterier. Anvendelse av løk skalp behandling på riktig måte vil føre til restaurering av håret til sin opprinnelige tilstand.

Klargjør Onion

For å gjøre løk hodebunn behandling, må du først klargjøre løk. Plasser en medium løk i en blender til emulgere; det bør bli en vassen masse konsistens. Legg 1 ss. honning til blandingen, også, som honning er et utmerket balsam for hår. Blande blandingen. Alkohol, slik som en c. rum eller vodka, kan også legges til løken mens den blir blandet. La blandingen sitte i 24 timer før bruk.

Bruk på Hair

I tynning områder, gjelder løk hodebunnsbehandling. Del håret i fire deler, og da en del hver del i to. Påfør løk hodebunnsbehandling direkte til hodebunnen, og massere det inn. Et alternativ er å gni en bit av rå løk direkte over det berørte området sammen med 1 ss. honning. Gjør denne prosedyren to ganger daglig.

Behandling Hair

La løken skalp behandling i 35 minutter til en time. Dette vil gi løk skalp behandling for å trenge inn i hårfibrene og begynte å reparere de områdene som er skadet og tynnet ut. Ifølge "Journal of Dermatology," pasienter i en løk juice aktuell behandlingsstudie for alopecia begynte etterveksten nye grove hårene to uker etter behandling startet.

Vaske håret

Skyll løk skalp behandling ut av håret, og shampoo med en mild rensende sjampo. Shampoo håret nok ganger for løk lukten til å forlate. Følg opp med en fuktighetsgivende balsam og style håret som vanlig. Gjenta 1 til 2 ganger per måned til ønsket resultat oppnås.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/onion-scalp-treatment/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke Nioxin Scalp Treatment?
  - 阅 0

  Mange bruker Nioxin hodebunn behandling når de opplever hårtap eller hårtap. Menn og kvinner bruker dette produktet til hjelp i etterveksten hår. Selv om det er mange behandlinger for dette problemet, er Nioxin populær fordi den ikke inneholder sterk

 • Hjemmelaget Scalp Treatment med majones Hjemmelaget Scalp Treatment med majones
  - 阅 1

  Når hodebunnen blir altfor tørr og irritert, kan det føre til at hodebunnen å klø og flasse inn flass. Selv om det er mange over-the-counter hodebunn behandlinger for kløende eller flassende hodebunn, de inneholder ofte sterke kjemikalier som mange f

 • Føflekkreft Scalp Treatment
  - 阅 0

  Melanom er en ondartet svulst som utgår fra melanocyttene. Melanocytter er hudceller som produserer melanin, pigment som skjenker fargen på vår hud, hår og øyne. Melanom er en av de farligste formene for hudkreft, og hvis venstre ubehandlet, kan infi