Amopage

Om Neck Pain i Dogs

- Views 0
Advertisement

Om Neck Pain i Dogs


En hund opplever nakkesmerter vil stille ut ett eller flere symptomer som eiere kan observere, inkludert sakte gange, holder hodet lavere enn normalt, kan nakkemusklene krampe, og hunden kan bjeffe eller gråte ut i smerte. Noen hunder opplever nakkesmerter viser også tegn til tetraparesis og ataksi, noe som betyr at hundene synes svak og snubler i alle fire bein.

Livmorhals Disk Disease

Hundens ryggmargen kan bli komprimert fra en herniated disk. Skade på intervertebral disk som er ment å dempe lag av bein og nerver i ryggraden tørker ut og blir herniated.

Sentralnervesystemet Betennelse

Når membraner rundt hundens sentralnervesystemet blir betent, er det referert til som hjernehinnebetennelse. Hundens eier kan observere hunden viser noen av de andre tegn på nakkesmerter kombinert med følsomhet for andre stimuli, depresjon, feber eller oppkast. Lavt blodtrykk er også et symptom, men ikke er et lett observer en.

Andre årsaker til Dog Neck Pain

En rekke andre alvorlige nevrologiske komplikasjoner kan forårsake nakkesmerter hos hunder, inkludert svulst, hale cervical spondylomyelopathy, som er Wobbler syndrom, og mange andre - som alle krever veterinær omsorg.

Få Veterinær Hjelp

Hvis noen av de symptomer og tegn på nakkesmerter er synlige, bør hundeeiere søke veterinær hjelp umiddelbart, for å finne årsaken til smerten og å initiere behandling og smertelindring.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/om-neck-pain-i-dogs/ "

相关文章!
 • Hjertesykdom & Neck Pain
  - 阅 2

  Det finnes en rekke symptomer for å indikere begynnelsen av hjertesykdommer, og nakkesmerter er en av dem. Alder og kjønn er ikke en faktor når det gjelder å være utsatt for hjertesykdom; Men kvinner er mer sannsynlig å ha nakkesmerter som en indikas

 • Neck Pain i Småbarn
  - 阅 0

  Selv om det ofte en midlertidig tilstand skyldes forstuinger, kan nakkesmerter være et tegn på alvorlige helseproblemer i en pjokk. Nakkesmerter der barnet klager over en stiv nakke eller holder det slått til en side, eller smerter ledsaget av feber

 • Årsaker til Ear & Neck Pain Årsaker til Ear & Neck Pain
  - 阅 1

  Oversikt Hvorfor Ear & Neck? Øret har fibre inne i det som er koblet til og i forbindelse med kranienerver --- nerver som involverer skallen --- ansiktsnerver, og cervikale nerver --- nerver som hører til halsen. Siden alle disse nervefibre, eller re