Amopage

Om Key Man Forsikring

- Views 3
Advertisement

Om Key Man Forsikring


Key mann forsikring er også ofte kalt nøkkelperson eller nøkkelmedarbeider forsikring. Dette er livet og / eller funksjonshemming forsikringer at en bedrift kjøper for å beskytte liv og evne til visse mennesker som bidrag til selskapet er avgjørende. Hvis disse nøkkelpersonene skulle dø eller bli deaktivert, vil deres bidrag til selskapet forsvinne, og virksomheten vil lide en stor, muligens dødelig, økonomisk tap.

Ikke bare Livsforsikring

"Key mann" er et begrep som beskriver funksjonen til den underliggende forsikring, snarere enn en type forsikring selv. Vanligst, en forretnings kjøp nøkkelen mann livsforsikring som betaler en død fordel for selskapet når forsikrede ansatte dør. Imidlertid vil denne politikken gir ingen fordel dersom arbeidstaker blir deaktivert, men overlever. I økende grad er bedrifter også kjøpe nøkkel mann uførhet politikk for å dekke denne risikoen. Hvis nøkkelen arbeidstaker ikke kan arbeide på grunn av en funksjonshemming, et selskap lider fortsatt et økonomisk tap.

Nøkkelen Man

For å avgjøre hvem som nøkkelen ansatt i virksomheten din, bør du vurdere de som aktivt bidrar til selskapets fortjenestemargin eller funksjonalitet. Kanskje du har en selger som kjører alt av virksomheten, en arbeidstaker med en unik ferdighet sett som tiltrekker seg kunder, en leder som kjenner alle bedriftens hemmeligheter eller noen andre som fortsatt tilstedeværelse er avgjørende. Disse er gode kandidater for nøkkelen mann forsikring. Noen ganger bedrifter kjøpe policyer for alle på deres bord eller en hel ledergruppe.

Eie

Key mann forsikring er utformet for å dra nytte av virksomheten, ikke den forsikrede person. Det er en form for virksomhet forsikring. Arbeidsgiveren kjøper politikken og betaler alle premiene med etter skatt dollar. Dersom den ansatte dør, får arbeidsgiver hele død fordel skattefrie under normale omstendigheter. Virksomheten bruker da inntektene til å kompensere for tapte inntekter som den ansatte ikke lenger kan tjene, og å finne, ansette og trene en passende erstatning. Den ansattes familiemedlemmer er ikke nyter godt av politikken med mindre de er involvert i virksomheten.

Varighet

Nøkkel mann forsikringer er vanligvis kjøpes for hvor lenge den ansatte forventer å jobbe før han trekker seg. Fordi det er en bedrift investering, har arbeidsgiver ingen interesse i å forsikre den ansatte når han forlater selskapet. Dersom den ansatte går av med pensjon tidlig eller slutter i selskapet uventet, kan bedriften slutter å betale premie eller la den ansatte å kjøpe politikken og betale premie selv. Det blir en personlig liv eller funksjonshemming forsikring etter det.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/om-key-man-forsikring/ "

相关文章!
 • Hva er gjennomsnittskostnadene i Key Employee forsikring? Hva er gjennomsnittskostnadene i Key Employee forsikring?
  - 阅 1

  De gjennomsnittlige kostnadene ved nøkkelen ansatt forsikring avhenger av mange faktorer, blant annet risikoen blir dekket, for eksempel forretnings tap som følge av ansattes sykdom og ulykke eller tap som følge av nøkkelen ansattes død. Mengden av f

 • Grunnleggende Forsikring Advice Grunnleggende Forsikring Advice
  - 阅 0

  Grunnleggende forsikring råd gjelder ofte mer enn en annen type forsikring. Få grunnleggende forsikring råd med hjelp fra en fulltids forsikring profesjonelle i denne gratis video-serien. Oppføring 1-30 av 30 videoer Hvordan overfører jeg Washington

 • Hvordan finne ut om jeg har en forsikring
  - 阅 0

  Det er mange grunner til livet forsikringer er kjøpt. Med mindre man er tatt ut for et mindreårig barn, må den forsikrede (den personen som døde politikken vil betale ytelser på) erkjenner at en politikk blir skrevet. Med andre ord, det kan ikke være