Amopage

Om Civil War Transport

- Views 0
Advertisement

Om Civil War Transport


Enten på land eller vann, den amerikanske borgerkrigen så mange fremskritt i transport. Som jernbaner tok på en avgjørende rolle, og skipene ble mer beskyttet, både Nord og Sør dratt nytte av velprøvde og innovative fremskritt innen transport for å flytte tropper, omsorg for de sårede og skape formidable krefter i kamp.

Marching

Jernbaner kan ha vært en effektiv måte å reise, men marsj forble den viktigste måten at soldatene ble fraktet fra ett sted til den neste. På en gjennomsnittlig dag, kan soldatene dekke ca 15 miles, og da tvunget til å marsjere, kan marsjere så mye som 30 miles på en dag. Union soldater gjennomført mellom 44 og 50 pounds mens noen konfødererte soldater kan bære så lite som 30 pounds, på grunn av relativt færre forsyninger. "Corduroy" veier ble ofte brukt så soldatene kunne dekke gjørmete eller lavtliggende områder - de ble skapt ved å ligge logger side-by-side på tvers av veier, i likhet med kordfløyel klut, som ga trekkraft for soldater og vogner.

jernbaner

Borgerkrigen markerte første gang at jernbanen ble brukt i en amerikansk konflikt. Jernbaner hadde utviklet raskt i løpet av første halvdel av det 19. århundre, er mengden av spor over hele landet tredobling mellom 1850 og 1860. Under krigen, både nord og sør brukt jernbane for å transportere forsyninger og menn, men Nord hadde bedre utstyr og mer spor. På grunn av det praktiske og fordeler for begge parter, jernbanestasjoner ble snart mål for angrep og skinnene seg gjenstander av ødeleggelse. Jernbaner viste seg avgjørende for generaler i konflikten, og leverer konfødererte soldater på slagmarken ved et kritisk veiskille i det første slaget ved Manassas, eller Bull Run, for eksempel.

På slagmarken

Transport på slagmarken, spesielt av sårede soldater, ble transformert og fått effektivitet gjennom hele krigen. Union Major Jonathan Letterman utviklet Ambulanse Corps. Trente menn ville bære bårer og laste sårede soldater på vogner å bli tatt til feltstasjoner for behandling og om mulig til sykehus. Før denne utviklingen, ville sårede noen ganger lider på slagmarken i flere dager. Etter Letterman innovasjoner, kan soldatene utvinnes mye raskere. På slaget ved Antietam, med over 23.000 omkomne, ble alle sårede unionssoldater hentet innen 24 timer.

På vannet

Dampbåter fungert som en nyttig form for transport. Mens jernbaner var utsatt for angrep, en elv var en ustoppelig kraft så lenge båten overlevde reisen. Skip av varierende størrelse kan bære mellom 100 og 1.700 tonn. Beregninger gjort av en US Army forsyning offiser er som en båt på elven Ohio frakte 500 tonn kunne gi forsyninger for 40.000 menn og 18.000 hester i to dager. Dampbåter båtrace Union tropper spilte en viktig rolle i å la Unionen å aggressivt forfølge sin kampanje på Mississippi og Tennessee elver, blant andre. Skip bringe Union forsterkninger etter første blodig dag i slaget ved Shiloh gitt margin for seier for General Grant neste dag. Og mens begge sider brukes både dampbåter og seilskuter laget av tre, skip dekket i rustning, kjent som ironclads, ble brukt for første gang.

Hester og Mules

Både nord og sør brukt hester som en raskere transportmidler enn marsjerende og som en fordel i kamp. Cavalry ble også benyttet til å gjennomføre raid, ofte kutte telegraflinjer og ødelegge trene spor for å skape forvirring. Som hærer reiste lenger fra jernbane, hester og muldyr ble også mer og mer kritisk til logistikk. Brukt til å frakte vogner og kanoner, disse dyrene var viktige kilder til transport for menn, mat - både for seg selv og soldatene - og andre forsyninger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/om-civil-war-transport/ "

相关文章!
 • Civil War Games for PC Civil War Games for PC
  - 阅 0

  Dataspill gir PCen muligheten til å gå inn i nye verdener rett fra skrivebordet. Med en lang liste over valg som fortsetter å vokse hver dag, kan du finne et spill som passer uansett interesse er. Borgerkrigen fortsetter å være en attraksjon for mang

 • Civil War Landemerker i Philadelphia, Pennsylvania Civil War Landemerker i Philadelphia, Pennsylvania
  - 阅 0

  The City of broderlig kjærlighet ikke unnslippe krigen som delte en nasjon. Soldater fra begge sider av borgerkrigen er gravlagt i historiske Philadelphia kirkegårder og husket med monumenter i Pennsylvania største by. Selv Independence Hall, mest kj

 • Civil War Sykepleier Uniform Beskrivelse Civil War Sykepleier Uniform Beskrivelse
  - 阅 0

  The Civil War sykepleier var et velkomment syn til de skadde og døende soldater på det 19. århundrets slagmarker. Kvinner som Clara Barton og Dorothea Dix var en voldsom og stille tilstedeværelse på hver side av Mason-Dixon-linjen. Borgerkrig sykeple