Amopage

Om Blomstrende japansk Weeping Cherry Trees

- Views 3
Advertisement

Om Blomstrende japansk Weeping Cherry Trees


Blomstringen kirsebærtreet har vært dyrket i Japan i over tusen år. Det er en standardfunksjon i japanske tempelet hager og har fått økende popularitet i amerikansk landskaps grunn av sin skjønnhet og hardførhet. I japansk, er dette treet kalles "shidare zakura", som betyr "gråtende kirsebær" - et navn som fysisk beskriver treets hengende greiner og vekker både glede og sorg i forbindelse med blomstrende kirsebærtrær i japansk kultur. Blomstrende kirsebærtrær er tenkt å symbolisere livet på jorden: glad og vakker i sin forekomst, men trist i sin forgjengelighet.

Historie

I 1906, US Department of Agriculture David Fairchild importert 100 kirsebærtrær fra Japan, inkludert 25 japanske gråtende kirsebær. Han plantet dem på sin eiendom i nærheten av Washington DC for å teste deres reaksjon på klimaet. Trærne viste hardfør og vokste med hell. Han begynte å fremme trærne gjennom landets hovedstad, og treet popularitet og tilstedeværelse i USA har vokst siden den gang.

Egenskaper

Den gråtende cherry treets greiner faller grasiøst fra trestammen. De blomstrer for et par uker om våren. De fleste varianter produsere rosa blomster som slår hvit før den falt av. Den japanske gråtende kirsebærtre er dekorativ; det gir ikke noen kirsebær frukt.

Størrelse

Ved planting en japansk gråtende kirsebærtre, er det viktig å vurdere sin endelige størrelse. Ellers kan treet forstyrrer andre planter, hjemmet ditt, eller til og med septiktank. For å unngå denne situasjonen, forskningen din treets variasjon. Flere gråtende kirsebærtrær kan vokse til en omkrets på 20-30 fot, og de fleste nå 20 fot høy.

Omsorg

Utsatt for rot-rot, bør jorda rundt en japansk gråtende kirsebærtre holdes godt drenert. Ved planting, lag i bunnen av hullet med litt sand og småstein for å hjelpe til med drenering. Treet vokser best i USDA sone 5 til 9, så lenge det er rikelig med sollys. Gjødsle treet tidlig på våren hvert år, og beskjære på sensommeren. Før beskjæring, søke råd fra eksperter for å unngå overpruning.

varianter

The Snow Fountain gråtende kirsebærtre, en dverg variasjon, er populær i USA Den har hvite blomster og fungerer godt i små landskaper. Andre varianter inkluderer Prunus Amagi yoshino, hvis topp grener er oppreist og bunnen gråter, og Prunus pendula, som blomstrer blek rosa tidlig på våren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/om-blomstrende-japansk-weeping-cherry-trees/ "

相关文章!
 • Weeping Cherry tre varianter Weeping Cherry tre varianter
  - 阅 1

  Weeping kirsebærtrær er et flott tillegg til enhver hage. De er mest eksotisk når plantet ved vann, noe som gjenspeiler den blomstrer tidlig på våren og treets gråt silhuett gjennom resten av året. Weeping kirsebærtrær er hardfør til sone 5-9, trenge

 • Weeping Cherry Tree Disease Weeping Cherry Tree Disease
  - 阅 0

  Weeping kirsebærtrær er attraktive trær som blomstrer om våren. De er utsatt for en rekke sykdommer og skadedyr som kan ødelegge deres opptredener eller drepe dem, slik at de krever noen spesiell kunnskap og omsorg. Den mest varierte er typer sopp og

 • Hvordan pode en Weeping Cherry Tree
  - 阅 0

  Hver vår, produserer den gråtende kirsebærtre en spektakulær kaskade av blomster. Hva noen folk ikke vet er at den gråtende effekt, som er den viktigste karakteristisk for dette treet, ikke kom naturlig. I stedet ble det opprettet ved effektivt å rem