Amopage

Oksygen hjemme Safety

- Views 0
Advertisement

Mange bruker oksygen hjemme for medisinske årsaker som for eksempel behandling av kronisk lungesykdom. Hensyn må tas når oksygen blir brukt i hjemmet for å hindre brann. Oksygen fører til brennbare materialer antennes lettere og brenner raskt. Branner med oksygen til stede kan raskt vokse ut av kontroll.

røyking

Ikke røyk mens iført oksygenutstyr. Ikke la andre røyke i huset. The Massachusetts Department of Fire Services anbefaler at hvis du ikke kan slutte å røyke, slår du din oksygen, vent i 10 minutter slik at høye oksygenkonsentrasjoner å la hår og klær, og deretter gå ut i friluft for å røyke.

konsentratorer

Hvis du bruker en oksygenkonsentrator, som er en elektrisk enhet som leverer oksygen, sørg for at det alltid er koblet til en jordet stikkontakt. Ikke bruk skjøteledning. Hvis du trenger en lengre ledning, må din medisinske leverer selskapet gi deg lengre oksygenslangen heller enn å prøve å gjøre en lengre strømledningen.

tanks

Oppbevar back-up oksygen tanker i oppreist stilling i et godt ventilert område. Legg dem i solide står slik at de ikke kan velte. Når du bruker en oksygentank, åpne ventilen sakte så forurensninger ikke antennes. Ved oppbevaring tankene, slå av strømningsmåler og slå av ventilen slik oksygen ikke lekker ut. Når du er i bruk, holde oksygentank på minst 10 fot fra peisen, stearinlys, gasskomfyr og andre varme eller brannkilder.

flytende oksygen

Flytende oksygen er kaldt nok til å fryse huden din og delikat vev som øynene dine. Når du fyller dine bærbare flytende tanker, ikke røre frostet metalldeler eller puste inn røyken som er utgitt.

Sikkerhet

Plasser en "No Smoking" skilt på døren slik at besøkende blir minnet om ikke å røyke hver gang de går inn i ditt hjem. Hold en brannslukker innenfor rekkevidde i hjemmet ditt, og sørg for at du vet hvordan du bruker den. Prøv å redusere statisk elektrisitet gnister som muligens kan antenne ved hjelp av bomullstekstiler og iført bomull klær i stedet for syntetiske stoffer. Ikke bruk petroleumsbaserte smøremidler på oksygen enheter eller bruke produkter som vaselin på huden din.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/oksygen-hjemme-safety/ "

相关文章!
 • Hvordan sjekke Oksygen hjemme Hvordan sjekke Oksygen hjemme
  - 阅 0

  Dine blod oksygen nivå måler hvor godt lungene er i stand til å flytte oksygen gjennom blodet, og i sin tur fjerne karbondioksid fra blodet. Ved hjelp av en hjemme testing enhet, kan du raskt sjekke blodoksygennivået å sikre at det er verken for høyt

 • Oxygen behandlinger for akne
  - 阅 0

  Propionibacterium acnes bor i huden og er den stamme av bakterier som forårsaker akne. For noen akne behandling skal være effektiv, må det drepe disse mikrobene, som trives i oksygenmangel miljø av en tilstoppet pore. Oksygen har vært brukt i den med

 • Lung Utvikling i tidlig fødte barn Lung Utvikling i tidlig fødte barn
  - 阅 0

  Babyer født før 37 ukers svangerskap har ofte pusteproblemer på grunn av umodne lunger. Det finnes en rekke måter leger behandle denne tilstanden, som kalles Respiratory Distress Syndrome (RDS). Hva er RDS? Jo mer prematur en baby er, jo mer sannsynl