Amopage

Økonomisk hjelp for Single Moms som trenger barnehage

- Views 5
Advertisement

Økonomisk hjelp for Single Moms som trenger barnehage


Barnehage kan bli dyrt for en familie med to jobber, bidrar foreldre. Møte barnehagene kostnader kan være enda vanskeligere for en alenemor som er ansvarlig for alle eller de fleste av barnehagene avgifter. Betale for barnehage kan være en catch-22 situasjon. Noen mødre har ikke råd til barnepass, som å betale for det bruker mye av inntekten hun trenger for nødvendigheter. Men hun kan ikke fungere uten pålitelig barnepass. Heldigvis finnes det steder en mor kan slå til for hjelp.

Institutt for offentlig velferd

Din lokale Institutt for offentlig velferd kan være det første stedet å begynne å lete hvis du er i behov for økonomisk hjelp til barnehagene kostnader. Statlige programmer kan gi tilskudd til gratis eller redusert pris barnehage for kvinner som oppfyller inntekt retningslinjer, som varierer fra staten. Dersom finansiering er tilgjengelig i ditt område, må du oppgi personlig informasjon under søknadsprosessen. For eksempel må du gi fødselsdatoer, personnummer og statsborgerskap informasjon om deg selv og hver av dine barn. Du vil også ha til å avsløre hvor mye du tjener og gi bevis av inntekt. Du kan også ha å gi den informasjonen du trenger om oppholdssted for barnas far.

Gratis og Low-Cost Daycare

Du kan ta kontakt med statens barnevern ressurs og henvisning byrå (se Ressurser nedenfor) for informasjon om barnepass programmer som kan hjelpe enslige mødre og familier med lav inntekt. Noen av disse programmene kan tilby betydelig behov basert finansiering eller tillate foreldre å betale på en glidende avgift basis - lavere betaling for de som tjener mindre penger. Enslige forsørgere kan også henvende seg til ChildCareAware (se Ressurser nedenfor) for informasjon om å få økonomisk hjelp med barnehagene betalinger.

Hvis barnet ditt er 3 eller 4 år gammel, kan du være kvalifisert for førskole programmer som tilbys gratis eller til reduserte priser. Disse programmene kan tilbys gjennom lokale offentlige skoler eller i andre sammenhenger. Head Start og tidlig forsprang programmer, for eksempel, er utformet for å forberede barna på skolen og tilbyr gratis barnepass programmer. Den føderale eller statlige myndigheter kan finansiere dem. Hver stat har sine egne retningslinjer for disse programmene. Du kan finne informasjon om dem fra kilder som ChildCareAware eller din lokale Institutt for offentlig velferd.

andre kilder

Hvis du ikke kvalifiserer for å få hjelp fra en stat eller statlig finansiert program, ta kontakt med veldedige organisasjoner som United Way. Slike organisasjoner kan ha ressurser du kan bruke til å få økonomisk hjelp. I tillegg kan enkelte kirker være villig til å hjelpe.

Ikke glem å spørre barnehage anlegget du vurderer for økonomisk bistand. Noen kan tilby tilskudd til enkelt eller lav inntekt foreldre. Hvis du har mer enn ett barn å melde, kan anlegget tilby en rabatt eller det kan tillate deg å betale en redusert sats basert på hva du har råd til.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/okonomisk-hjelp-for-single-moms-som-trenger-barnehage/ "

相关文章!
 • Økonomisk hjelp for single kvinner Økonomisk hjelp for single kvinner
  - 阅 14

  Når en nasjon er i krig, har en tendens regjeringen å se en topp i kvinner i arbeidsstyrken, men med økende arbeidsledighet, kan en stabil inntekt være vanskelig å komme med. Nå mer enn noensinne, har kvinner stått å holde byrden med å oppdra en fami

 • Økonomisk hjelp for Single Moms i College Økonomisk hjelp for Single Moms i College
  - 阅 1

  Å være alenemor er en av de vanskeligste studiene en person kan gå gjennom. Som alenemor, ikke bare du bekymre deg om å få de grunnleggende nødvendigheter, men du har også å bekymre deg for å gå tilbake til skolen for å prøve å gjøre et bedre liv for

 • Hvordan få umiddelbar økonomisk hjelp Hvordan få umiddelbar økonomisk hjelp
  - 阅 0

  Umiddelbar økonomisk hjelp er tilgjengelig for sliter familier og de som vender uventet inntekt tap, funksjonshemming, katastrofe eller annen krise. De fleste programmer vurdere familier for å sikre at de er kvalifisert før tilbyr hjelp. I en økonomi