Amopage

Økonomisk hjelp for Single Moms i College

- Views 1
Advertisement

Økonomisk hjelp for Single Moms i College


Å være alenemor er en av de vanskeligste studiene en person kan gå gjennom. Som alenemor, ikke bare du bekymre deg om å få de grunnleggende nødvendigheter, men du har også å bekymre deg for å gå tilbake til skolen for å prøve å gjøre et bedre liv for deg selv og dine barn. Men det er håp i form av offentlig støtte og tilskudd til utdanning.

Starter

Den vanskeligste delen er å vite hva du skal gjøre først. Gå til nærmeste sosiale tjenester byrå kontor i staten og planlegge en avtale med en saksbehandler. Avhengig av staten der du bor, kan du bli bedt om å fylle ut noen ekstra papirarbeid. Vanligvis er det veldig enkelt og krever bare grunnleggende informasjon om deg selv, din inntekt og dine familie demografi. Dette papirene skal bare ta noen få minutter å fullføre.

din avtale

Vær åpen og ærlig med din saksbehandler i tilsettings om hva du trenger hjelp med. Din saksbehandler vil be om din fødselsattest, personnummer kort, bevis på inntekt, nytte og leie betalinger, og annen informasjon, avhengig av hva slags hjelp du trenger. Du vil også motta de nødvendige papirene om du kvalifiserer umiddelbart for offentlig støtte. Fyll ut alle papirene du får på kontoret og via e-post og returnere det umiddelbart. Ta kontakt med din saksbehandler om du har spørsmål.

Høyskole

FAFSA står for gratis program for Federal Student Aid. Ved å sende inn en FAFSA, kan du finne ut om tilskudd og stipend som tilbys på landsbasis. Begynn med å se for Pell tilskudd. Dette er offentlig finansierte tilskudd som ikke må betales tilbake. Slå opp andre spesifikke tilskudd som TEACH stipend, Academic Competitiveness Grant og Federal Supplemental Educational Opportunity Grant, alle tilskudd som tilbys til studenter i alle slags situasjoner.

resertifisering

Fra tid til annen, må du kanskje recertify for hjelp du får, spesielt hvis du mottar hjelp på statlig nivå. Dette er en enkel prosess der din saksbehandler gjør en avtale med deg og vurderinger din inntekt, din pedagogiske status og annen relevant informasjon. Husk å fylle ut og sende i en papirarbeid raskt som forsinkelser kan forstyrre med bistand prosessen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/okonomisk-hjelp-for-single-moms-i-college/ "

相关文章!
 • Økonomisk hjelp for Single Moms som trenger barnehage Økonomisk hjelp for Single Moms som trenger barnehage
  - 阅 5

  Barnehage kan bli dyrt for en familie med to jobber, bidrar foreldre. Møte barnehagene kostnader kan være enda vanskeligere for en alenemor som er ansvarlig for alle eller de fleste av barnehagene avgifter. Betale for barnehage kan være en catch-22 s

 • Økonomisk hjelp for single kvinner Økonomisk hjelp for single kvinner
  - 阅 14

  Når en nasjon er i krig, har en tendens regjeringen å se en topp i kvinner i arbeidsstyrken, men med økende arbeidsledighet, kan en stabil inntekt være vanskelig å komme med. Nå mer enn noensinne, har kvinner stått å holde byrden med å oppdra en fami

 • Kan jeg gå tilbake til College og få økonomisk hjelp hvis jeg droppet ut? Kan jeg gå tilbake til College og få økonomisk hjelp hvis jeg droppet ut?
  - 阅 0

  Folk går tilbake til college for en rekke årsaker, blant dem et ønske om å forbedre sine faglige legitimasjon, øke sin posisjon på sin arbeidsgiver regulativ eller bare for å fullføre en uferdige prosjekt. Dropper ut av college når ikke automatisk ut