Amopage

Økonomisk hjelp for single kvinner

- Views 14
Advertisement

Økonomisk hjelp for single kvinner


Når en nasjon er i krig, har en tendens regjeringen å se en topp i kvinner i arbeidsstyrken, men med økende arbeidsledighet, kan en stabil inntekt være vanskelig å komme med. Nå mer enn noensinne, har kvinner stått å holde byrden med å oppdra en familie, full jobb og møte kravene til personlige behov. Du er ikke alene. Faktisk er det en overflod av ressurser for deg å få den økonomiske hjelpen du trenger.

For single mødre

Regjeringen tilbyr en mengde fordeler for enslige mødre i nød. Det amerikanske Department of Agriculture sponser kvinner, spedbarn og barn (WIC) program, som gir gratis dagligvarer for familier på de fleste dagligvarebutikker. Hver stat har sin egen etat som du kan søke om ytelser. For å kvalifisere må du gi noen inntekt du mottar. Vanligvis kan du begynne å motta ytelser så snart du har satt opp en avtale med en agent og kan bevise at du har møtt de kvalifikasjoner.

Du kan også være kvalifisert til å motta ytelser med dine regninger hvis du får mindre enn $ 15 315 for en person i en husholdning, $ 20 535 for to personer, $ 25 755 for tre personer og $ 30 975 for fire personer. Under Lav inntekt Home Energy Assistance Program (LIHEAP), kan enslige mødre få hjelp med sine oppvarming og kjøling kostnader. Ulike stater har forskjellen retningslinje, så besøk LIHEAP hjemmeside for nærmere kvalifikasjonskrav.

for divorcees

Finansiell rådgiver Ginita Wall spesialiserer seg på kvinner som trenger penger hjelp under og etter skilsmissen. Hun har laget en brosjyre med tittelen "150 måter å skilsmisse uten å gå blakk" for å bistå i den rettslige prosessen, noe som kan være en økonomisk belastning for de fleste. Kvinner oppfordres til å besøke planforwealth.com. Dette nettstedet gir informasjon for kvinner som kan gjenvinne økonomisk kontroll i sine liv etter en rotete skilsmisse.

The Money Club

Bli med Money Club, et nettsamfunn for kvinner som ønsker økonomisk frihet. Målet med dette nettstedet er å skape "en klubb i en klubb." Du kan finne en gruppe kvinner i samfunnet som går gjennom lignende omstendigheter som deg og bygge en pengene strategi for å gagne alle involverte. Du kan også få økonomisk råd fra erfarne kvinnelige finansielle rådgivere. Det er en stor ressurs for enhver kvinne som har behov for penger hjelp og gir det en hånd til andre i prosessen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/okonomisk-hjelp-for-single-kvinner/ "

相关文章!
 • Økonomisk hjelp for Single Moms som trenger barnehage Økonomisk hjelp for Single Moms som trenger barnehage
  - 阅 5

  Barnehage kan bli dyrt for en familie med to jobber, bidrar foreldre. Møte barnehagene kostnader kan være enda vanskeligere for en alenemor som er ansvarlig for alle eller de fleste av barnehagene avgifter. Betale for barnehage kan være en catch-22 s

 • Økonomisk hjelp for mishandlede kvinner Økonomisk hjelp for mishandlede kvinner
  - 阅 2

  Hvis du nettopp har rømt fra en fornærmende situasjon, kan økonomisk usikkerhet være en av dine største bekymringer. Hjelp er tilgjengelig fra en rekke kilder, inkludert vold tilfluktsrom, statlige og lokale programmer, føderale programmer og private

 • Økonomisk hjelp for Single Moms i College Økonomisk hjelp for Single Moms i College
  - 阅 1

  Å være alenemor er en av de vanskeligste studiene en person kan gå gjennom. Som alenemor, ikke bare du bekymre deg om å få de grunnleggende nødvendigheter, men du har også å bekymre deg for å gå tilbake til skolen for å prøve å gjøre et bedre liv for