Amopage

Økonomisk hjelp for mishandlede kvinner

- Views 2
Advertisement

Økonomisk hjelp for mishandlede kvinner


Hvis du nettopp har rømt fra en fornærmende situasjon, kan økonomisk usikkerhet være en av dine største bekymringer. Hjelp er tilgjengelig fra en rekke kilder, inkludert vold tilfluktsrom, statlige og lokale programmer, føderale programmer og private organisasjoner. Hvert program har forskjellige krav for å kvalifisere og søke om hjelp.

Vold i nære relasjoner Shelters

Kvinner kan bo på vold tilfluktsrom etter å ha rømt fra en fornærmende forholdet. Mange slike krisesentre gir både direkte og indirekte økonomisk hjelp. De kan være i stand til å gi deg en økonomisk bistand tilskudd, men de kan også hjelpe indirekte ved å tilby barnepass, mat og husly mens du bestemmer deg på din neste trinnene. Ly kan også ha sine egne arbeidsplasser eller utdanningsprogrammer, samt rådgivning og juridiske tjenester.

offentlige programmer

Det er community-baserte innenriks vold programmer i hver stat i landet. The National Domestic Violence Hotline kan hjelpe deg å finne programmer i ditt lokale område. Du kan nå organisasjonen på 800-799-7233.

Noen statlige myndigheter har egne innenlandske vold hjelpeprogrammer. For eksempel, Oregon Temporary Assistance for vold Overlevende programmet gir økonomisk støtte fra sak til sak for å hjelpe med alt fra å flytte kostnader til bekostning av å kjøpe nye låser. Sjekk med statlige myndigheter for å se om noen lignende programmer er tilgjengelig for deg.

The United States Department of Justice har et kontor på vold mot kvinner for å administrere de 24 innenlands vold stipendprogram er representert. Kontakt organisasjoner i ditt lokale område å dra nytte av disse programmene, som enkeltpersoner generelt ikke er kvalifisert til å søke.

Crime Victim Kompensasjon

Statlige kriminalitet offer kompensasjon midler kan gi betydelig økonomisk hjelp til ofre for kriminalitet. Omtrent en tredjedel av sine tilskudd er gitt til vold overlevende ifølge National Association of Crime Victim kompensasjon Boards. Disse tilskuddene er gjenstand for flere forhold, blant annet samarbeid med politi og påtalemyndighet. Men erstatnings styrene noen ganger gjøre unntak avhengig av situasjonen. Sjekk med din tilstand kriminalitet offer kompensasjon bord for å se hvilke krav som gjelder for deg.

andre programmer

En rekke ideelle organisasjoner og private organisasjoner gir også økonomisk støtte til vold overlevende. Nasjonalt nettverk for å End Domestic Violence Economic Justice Project tilbyr økonomisk kompetanse trening. Allstate Foundation tilbyr finansiell kompetanse program. ROSE, eller Gjenvinne Ens Selvtillitsfond hjelper kvinner som trenger rekonstruktiv medisinsk eller dental prosedyrer som følge av vold i hjemmet. Web of Benefit tilbyr direkte selvforsyning Tilskudd til kvinner som trenger økonomisk hjelp på grunn av vold i hjemmet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/okonomisk-hjelp-for-mishandlede-kvinner/ "

相关文章!
 • Hjelp for mishandlede kvinner i Texas Hjelp for mishandlede kvinner i Texas
  - 阅 0

  Vold i nære relasjoner oppstår når en person i et forhold eller ekteskap som mål å få makt over den andre personen. Misbrukere kan utføre en slik dominans seksuelt, følelsesmessig, økonomisk og psykologisk. I "Crime in Texas" rapport 2009, Texas

 • Umiddelbar økonomisk hjelp for mishandlede mødre Umiddelbar økonomisk hjelp for mishandlede mødre
  - 阅 0

  Mødre kan oppleve overgrep i hendene på sine ektemenn eller kjærester, eller til sine unge barn. Når de bestemmer seg for å rømme fornærmende relasjoner, de trenger ofte økonomisk hjelp umiddelbart for å dekke sine grunnleggende behov, som sikring av

 • Økonomisk hjelp for single kvinner Økonomisk hjelp for single kvinner
  - 阅 14

  Når en nasjon er i krig, har en tendens regjeringen å se en topp i kvinner i arbeidsstyrken, men med økende arbeidsledighet, kan en stabil inntekt være vanskelig å komme med. Nå mer enn noensinne, har kvinner stått å holde byrden med å oppdra en fami