Amopage

Økonomisk hjelp for de med midlertidige funksjonshemminger

- Views 1
Advertisement

Midlertidige funksjonshemminger streik uventet og omfatter forhold som hjerteinfarkt, hodeskader, andre alvorlige skader, alvorlige depresjoner og andre alvorlige sykdommer. De er forhold som folk gjenopprette eller som de tilpasser og er da i stand til å vende tilbake til arbeid. Noen mennesker er heldige som har betydelige besparelser å se dem gjennom en slik tid, men andre trenger økonomisk hjelp for ukene eller månedene fram til de kommer tilbake til arbeid.

uføre~~POS=TRUNC

Noen arbeidsgivere gir uføreforsikring for ansatte og noen folk kjøper funksjonshemming forsikringer på egen hånd. Vilkårene for varierer, det samme gjør mengden av økonomisk støtte de gir. Vanligvis laget for å hjelpe dem med kortere eller midlertidig nedsatt funksjonsevne; de med langvarige eller permanente funksjonshemminger må søke flere former for bistand. Før en funksjonshemming, sikker funksjonshemming forsikring; når du har en funksjonshemming, vil forsikringsselskaper ikke utstede en politikk.

Cash Assistanse fra staten

Statlige hjelpeapparatet gi cash bistand for familier med ingen inntekter, inkludert familier der voksne må midlertidig slutter å fungere på grunn av midlertidige funksjonshemninger. De fleste statlige hjelpeapparatet gir også små uføre ​​kvoter til enslige voksne som ikke kan arbeide på grunn av nedsatt funksjonsevne forutsatt at de ikke har andre inntekter og ha medisinsk dokumentasjon for å bevise at de har en funksjonshemming som hindrer dem fra å jobbe. Mengden av kontanter hjelp tilgjengelig varierer litt fra stat-til-stat. Påfør på velferdsetaten i fylket. Du vil kreve bevis for din økonomiske situasjon samt bevis fra en lisensiert lege at du har en funksjonshemming som hindrer deg i å arbeide.

Andre hjelp fra staten

Statlige hjelpeapparatet tilby andre former for bistand til de som trenger det, inkludert de med midlertidige handikap, for eksempel mat frimerker og medisinsk hjelp. Noen statlige velferds byråer tilbyr også hjelp med ting som bolig og verktøy. Igjen gjelder på velferdsetaten i fylket.

Trygd

Social Security tilbyr to typer bistand for personer med nedsatt funksjonsevne, Social Security Funksjonshemming Forsikring og Supplemental Security Income. For å kvalifisere, må folk ha funksjonshemninger som hindrer dem fra å arbeide i minst ett år, noe som ikke akkurat anses midlertidige funksjonshemninger. På den annen side, en funksjonshemming som varer bare ett år er ikke akkurat langsiktig heller. Søk om SSDI eller SSI på nærmeste Social Security Administration kontor. Ta bevis fra en lisensiert lege at du har en funksjonshemming som hindrer deg i å arbeide og vil holde deg fra å arbeide i minst ett år (se Ressurser).

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/okonomisk-hjelp-for-de-med-midlertidige-funksjonshemminger/ "

相关文章!
 • Økonomisk hjelp for personer med depresjon
  - 阅 0

  Personer som arbeider med en sykdom noen ganger har en vanskelig tid å utføre de daglige oppgavene i livet; Dette gjelder spesielt med mennesker som lider av depresjon. Disse personene er ofte ute av stand til å arbeide, betale regninger og ta vare p

 • Økonomisk hjelp for folk med hjerteproblemer
  - 阅 1

  Pasienter med hjerteproblemer ofte møte problemet med økende medisinske regninger uten evne til å gjøre sine betalinger, selv om de har forsikring. Økonomisk hjelp for folk med hjerteproblemer kan bidra til å oppveie helsetjenester utgifter og kan de

 • Økonomisk hjelp for de med sjeldne sykdommer
  - 阅 0

  Diagnostisering av en sjelden sykdom som forårsaker både økonomisk og følelsesmessig motgang for familier. Ifølge National Organization for sjeldne diagnoser (NORD), er sykdommer som påvirker mindre enn 200.000 mennesker lands kategorisert som sjeldn