Amopage

Offentlige tilskudd for eldre

- Views 0
Advertisement

Hvis du er en eldre person som bor i et kaldt hus, har problemer med å betale din medisinske regninger og du er på Medicare, eller prøver å bestemme hva du har råd til å spise i dag det er noe håp der ute. Selv om det er svært få tilskudd gitt til de eldre direkte, er det flere programmer tilgjengelig som bruk bevilge penger for å hjelpe deg i nesten alle aspekter av livet ditt.

Offentlige tilskudd for eldre


Medisinsk assistanse Grant

En formel tilskudd gitt gjennom den føderale regjeringen vil tillate en lav inntekt eldre person til å søke medisinsk hjelp. Du må anses medisinsk trengende og over 65 år Staten vil følge føderale retningslinjer for å avgjøre om du er kvalifisert for denne bistanden. For å finne ut mer informasjon du trenger for å kontakte statlig eller lokal velferd kontor.

Ernærings Assistance Grant

Dette tilskuddet er gitt av den føderale regjeringen. Det er tilgjengelig for folk 60 år og over, inkludert deres ektefeller. Under dette stipendet kreves det lokale byrået for å gi et måltid som inneholder en tredjedel av anbefalt daglig kosttilskudd godtgjørelse for pensjonister. Avhengig av lokale statlig engasjement noen ganger disse måltidene kan leveres til seniorenes hjem. Pensjonister må ringe sin lokale velferd kontor for å finne ut mer om dette programmet

Senior Farmers 'Market Nutrition Program

Den føderale regjeringen tildeler staten bevilge penger å bruke mot trengende pensjonister. Dette programmet gir kuponger som kan brukes på deltakende bønder markeder, veikanten står, og samfunnet støttet jordbruksprogrammer. Pensjonister som er 60 år eller eldre og har lav inntekt kan kvalifisere for dette programmet. Ytterligere informasjon kan bli funnet gjennom United States Department of Agriculture.

boligtilskudd

Det finnes flere programmer gjennom bevilgninger til statene fra den føderale regjeringen som vil gi trygge og rimelige boliger for de trengende som er eldre enn 62. Disse programmene inkluderer: § 202 Supportive Boliger for eldre, håper for eldre Independence Program, Local Utleie Assistance program, Public Housing, og Rural Housing Tjenesten Rental Assistance program. Du må ta kontakt med HUD å finne hvor søknader blir akseptert lokalt og kravene for det aktuelle programmet som passer dine behov.

Grants Management Center

Dette senteret styrer slike programmer som Housing Choice Voucher. Disse tilskuddene er statlig finansiert. Dette programmet lar lav inntekt eldre å ha råd til trygg og ren bolig i det private markedet. Det er spesifikke krav for dette programmet, så hvis du er interessert kontakt Office of Public og indisk Housing. (PIH).

Hjem Reparasjon og Weatherization Grants

Disse tilskudd fra den føderale regjeringen er å hjelpe folk 62 år og eldre. Pengene er tilgjengelig for reparasjon til en trengende eldre hjem for å fjerne helse- og sikkerhetsrisiko eller modern hjemmene. Grants er tilgjengelig opp til $ 7500. Ta kontakt med Statens Rural Development feltet kontoret for å se om du kvalifiserer for dette stipendet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/offentlige-tilskudd-for-eldre/ "

相关文章!
 • Offentlige tilskudd for eldre studenter Offentlige tilskudd for eldre studenter
  - 阅 0

  Sikring av økonomisk støtte er vanskeligere for eldre studenter, ifølge skole Grants ressurs. Regjeringen mener de eldre enn 24 for å være utradisjonell studenter, og gir dem færre tilskudd. Tilgjengeligheten av offentlige tilskudd er på vei oppover,

 • Hvordan finne offentlige tilskudd for eldre boliger
  - 阅 0

  Kanskje du har sett for mange eldre i samfunnet som ikke kan takle økninger i eiendomsskatt og forsikring betalinger. Eller ser du eldre som ikke kan håndtere bor alene, men er ikke så hjelpeløs de trenger et sykehjem. Kanskje du allerede har startet

 • Offentlige tilskudd for trygdede
  - 阅 0

  Offentlige tilskudd blir gitt til veldedige organisasjoner, bedrifter og enkeltpersoner med et bestemt mål. Grant penger har aldri tilbakebetalt. Hvis du er en Social Security mottaker som trenger hjelp, offentlige programmer er tilgjengelig som kan