Amopage

Nyre Prognose for en Labrador med Canine Lyme sykdom

- Views 2
Advertisement

Nyre Prognose for en Labrador med Canine Lyme sykdom


Når en hake infisert med Borrelia burgdorferi biter en Labrador retriever eller en annen type hund, kan hunden begynne å oppleve leddsmerter eller leddgikt. Lyme sykdom - sykdom forårsaket av en infisert flått - kan påvirke hundens immunforsvar hvis infeksjonen ikke umiddelbart diagnostisert. Over tid kan Lyme sykdom føre til nyreskader. Labrador og golden retrievere er spesielt utsatt for glomeruli sykdom og mer alvorlig form kalles nefritt (nefrotisk syndrom).

Hvordan glomeruli Sykdom og nefritt oppstå

Lyme sykdom kan være ødeleggende for en hund immunsystem, spesielt når det havner i hundens kropp for en lang periode uoppdaget. En hunds immunsystem naturlig prøver å bekjempe infeksjonen og dermed frigjør store mengder antistoffer. Antistoffene somle i nyrene, som fører til nyresykdom (glomeruli eller nefritt).

Effekter på kroppen

Den glumerula er en meget liten, men viktig del av nyre ansvarlig for separering av urin fra blod. Det er egentlig et filtreringssystem som strømmer blodet til andre deler av hundens kropp og kanaler urinen ut av hundens kropp. En Labrador med glomeruli sykdom har hull i sin filtreringssystem, som tillater gode proteiner å passere ut av kroppen i urin, i stedet for å bli sirkulert til kroppen. Nefrotisk syndrom oppstår når store mengder av proteiner gå ut av kroppen i urinen, som fører til andre mer alvorlige komplikasjoner.

Tegn

Et tidlig tegn på nyreskade er en økning i vannforbruket. Vann er nødvendig for å produsere urin, noe som gjør det mulig toksiner som skal naturligvis utvist fra kroppen. Hvis en hund ikke er i stand til å konsumere nok vann til å eliminere giftstoffer fra kroppen hans, oppstår en opphoping. Overvåk Labrador vekt som vekttap er et annet tegn på sykdommen. Labradorer med nefritt kan ha høyt blodtrykk, blodpropp, og hevelse i bena forårsaket av kroppen beholde for mye væske.

Diagnose

Alle hunder diagnostisert med Lyme sykdom, men spesielt labradorer og golden retrievere, bør screenes regelmessig for nyresykdom. En enkel urin kultur er tatt av en veterinær for å teste hundens protein nivåer. Tap av proteiner indikerer nyreskade. Når protein tap er funnet sammen med høyt blodtrykk og hevelse i hundens ekstremiteter, er diagnosen vanligvis nefritt.

Behandling

Veterinærer på Mar Vista Animal Medical Center anbefalt behandling som består av en eller alle av de følgende: lav-protein og lav natriumdiett, ACE-hemmer, en lav dose av aspirin, og en omega-3 fettsyre som supplement for labradorer og andre hunder som lider fra glomeruli sykdom forårsaket av Lyme-sykdom. En proteinrik diett faktisk forårsaker tilstanden forverres og utarmer proteiner raskere, og det er derfor en lav-protein diett anbefales. ACE-hemmer som enalapril reduserer frekvensen av protein tap i hjørnetenner. Aspirin og omega-3 kosttilskudd er anti-inflammatoriske medisiner for å lindre hevelse assosiert med glumerula. Veterinærer Astrid Nielessen og Johanna Heseltine av www.dogstuff.info hevder at nefritt ikke svare på antibiotika eller andre narkotika terapi brukes til å behandle leddgikt forårsaket av Lyme sykdom. Dette er den viktigste grunnen til at prognosene er så dystre.

Prognose

Purina Pro Club dessverre rapporterer at en hund diagnostisert med nefritt vanligvis dør i løpet av uker med mindre det er tatt tidlig nok til at aggressiv behandling som skal gis.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/nyre-prognose-for-en-labrador-med-canine-lyme-sykdom/ "

相关文章!
 • Hovne ankler med Lyme sykdom Hovne ankler med Lyme sykdom
  - 阅 0

  Lyme sykdom er forårsaket av bakterier som spres ved flåttbitt og fører til betennelse fra bakteriell infeksjon. Betennelse, også kjent som hevelse, kan utvikle seg i en pasients ankler eller andre ledd. leddbetennelse Ifølge det amerikanske National

 • Hva er symptomene på kronisk Lyme sykdom? Hva er symptomene på kronisk Lyme sykdom?
  - 阅 0

  Lyme sykdom er ervervet gjennom bitt av en svart-legged, eller hjort, tick som er infisert med bakterien Borrelia burgdorferi. Symptomer er hodepine, tretthet, feber og utslett. Venstre ubehandlet, kan Lyme sykdom utvikle seg til en kronisk tilstand

 • Nyresvikt hos hunder med Lyme sykdom Nyresvikt hos hunder med Lyme sykdom
  - 阅 0

  Lyme sykdom er en sykdom som påvirker mennesker og hunder. Det er forårsaket av Borrelia burgdorferi bakterien, som først og fremst båret av hjort tick. En hund vil ikke begynne å vise tegn på borreliose inntil to til fem måneder etter å ha blitt bit