Amopage

Nose Ring Bone Vs. Nose Skrue

- Views 0
Advertisement

Nese ringer kommer i andre i popularitet blant ungdom, etter den tradisjonelle øre piercing. Mellom kjønnene, kvinner ser ut til å ha gjennomboret neser oftere enn menn, spesielt med nesebor piercinger. En viss edginess og moden kvalitet er ofte oppleves i noen med et nesebor piercing.

Nose Ring Bone Vs. Nose Skrue

Litt historie

Nese piercing er vanlig i kulturer i Midt-Østen og noen deler av India. En nese ring ble gitt til en kvinne på hennes bryllupsdag med sin ektemann, og er den samme som den moderne-dag giftering. En kvinne bare måtte snu hodet til en mann slik at han kunne se at hånden hennes var allerede tatt. Denne typen kroppskunst treffer det 20. århundre i 1960, da Midtøsten og indisk kultur var alle raseri.

Nose Ring Bone Vs. Nose Skrue

Skruer og Bones

Hvis du bestemmer deg for å få neseboret gjennomboret med en stud, kan du velge mellom to stiler. En "skruen" som starter som en rett stud men kroker og kurver slik at uansett hvor hardt du napp, vil du ikke være i stand til å trekke den ut. Dette stud settes inn og fjernes ved forsiktig rotere kroken gjennom brusken. En "ben" er en tapp med en større rund del ved den ende som er presset gjennom brusken til innsiden av neseboret, slik at den sitter godt på plass.

Nose Ring Bone Vs. Nose Skrue

Anbefalinger

Når du først får nesen gjennomboret, bør et bein virkelig unngås. Det tar lang tid for nesen for å helbrede - en til to måneder i gjennomsnitt - fordi piercing er i bruskvev. Hvis du bruker et bein for tidlig, vil nesen gro rundt ballen på innsiden av neseboret, noe som gjør det svært vanskelig å fjerne og bremse eller reversere den helbredende prosessen ved å rive arrvev. En skrue nese er den beste tingen å ha i begynnelsen, laget av kirurgisk-grade stål eller 14k gull eller bedre.

Nose Ring Bone Vs. Nose Skrue

Preferanser

Etter helbredelsesprosessen er fullført, vil folk bestemme hvilken type stud de foretrekker å bruke. Noen mennesker synes skruen ubehagelig på den følsomme vev på innsiden av nesen, mens noen opplever at beinet er for vanskelig å sette inn og fjerne. Det er ingen rett eller galt valg mellom de to, men de fleste vil være enige om at skruen er mindre skadelig for vevet.

Nose Ring Bone Vs. Nose Skrue

Grunnleggende Piercing Care

Rett etter at du får din piercing, må du holde den ren slik at den ikke blir smittet. Rengjør det minst en gang daglig med vann - aldri bruke hydrogen peroxide eller isopropanol. Prøv å trene deg opp til å sove på ryggen eller på motsatt side som din piercing slik at du ikke irritere den. Vent minst en måned før du bytter piercing.

Nose Ring Bone Vs. Nose Skrue

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/nose-ring-bone-vs-nose-skrue/ "

相关文章!
 • Hvordan Sett i Nose Skruer Hvordan Sett i Nose Skruer
  - 阅 0

  Sette i en skrue nese er enkelt ved å bruke en bit av lotion eller krem ​​til piercing, forsiktig skyve spissen av nesen skrue inn i neseboret og snu smykker til å følge kurven i innlegget. Sett i en skrue nese til nese piercing med nyttig informasjo

 • Slik fjerner Nose Skruer
  - 阅 0

  En nese skrue er en type kropps smykker som brukes i en nese piercing. Stykket har fått navnet sitt fra sin korketrekker form. Når du har nesen gjennomboret, og en av disse elementene satt i, vil personen gjør piercing faktisk vri skruen rundt som de

 • Hvor snart etter piercing kan du endre en Nose Ring? Hvor snart etter piercing kan du endre en Nose Ring?
  - 阅 0

  Nesebor piercinger kan brukes til pynt og skjønnhet og i noen kulturer, symboliserer en sosial status. Fra punk rockere til kvinner stolt viser sin sivilstatus, er nesebor piercinger sett over hele verden, og hver har en annen historie bak det. Foreb