Amopage

North Carolina Auto Inspeksjon Sjekkliste

- Views 0
Advertisement

North Carolina Auto Inspeksjon Sjekkliste


The North Carolina Department of Transportation Division of Motor Vehicles regulerer inspeksjon av biler i hele staten. Det er 7500 inspeksjon stasjoner i 48 fylker i Nord-Carolina. Inspeksjon er nødvendig før registrering på biler mindre enn 35 år. Kostnaden for en inspeksjon er $ 13,60, per september 2010. Et utslipp testing er nødvendig i 48 av Nord-Carolina 100 kommuner, fra september 2010, til en pris av $ 30.

Automobile Inspeksjon Sjekkliste

Den sjekkliste sikkerhetsutstyr innbefattende frontlykter, parkeringslysene, baklyktene, bjelke indikatorlampe, nummerskiltet lys og bremselyset. Stående vann funnet i linsen kan være årsaken til belysning svikt.

Signaler som er inspisert inkludere retnings og hornet. Inspeksjonen Sjekklisten omfatter vindusviskerne (ikke bak vindusviskere), speil, fotbrems og nødbremsen. Fotbrems er inspisert uten å fjerne dekket med mindre en metall-på-metall lyd høres. Inspektøren må fjerne dekket og sjekk bremsene. Andre elementer på kontrollisten er styremekanismen, dekk, eksosanlegg, klarerings lys, reflektorer og vinduet missfarging. Visse produsenten missfarging er tillatt.

Elementer som kan tuklet med, er oppført på kjøretøyet inspeksjon skjema. Elementer inkluderer katalysatoren, luftinjeksjonssystem, PCV-ventil, blyfri gass på henholdsvis resirkulering av eksosgass, termostatisk styring av luften, fordampning av brennstoff kontroll, oksygensensor og bensin tanklokket.

Sjekkliste Prosedyrer

Pr 01.11.2008, North Carolina ikke lenger problemer inspeksjon klistremerker. I stedet blir inspeksjon poster registreres elektronisk med Division of Motor Vehicles. Kjøretøy inspeksjoner kan gjøres opp til 90 dager før registreringen skyldes. Eieren er gitt staten North Carolina Vehicle Inspection Mottak / erklæringen. Hvis et kjøretøy mislykkes inspeksjon for sikkerhet eller utslipp, eieren har 30 dager til å gjøre de nødvendige reparasjoner og har bilen re-inspisert uten kostnader.

spesialkjøretøy

Foruten grunnleggende inspeksjon for biler, busser, lastebiler og trailere er pålagt å ha spesiell belysning som inkluderer reflektorer, rydding lamper og bremselys.

Motorsykkelen inspeksjon sjekkliste inkluderer bremser og frontlykter, baklys og bremselys. Motorsykkelen lisens plate lys og horn bør være i orden. Dekkene, bakspeil, avgassystemet og styre, blir inspisert.

Utslipp Testing Sjekkliste

En utslipps testing er annerledes enn den manipulering inspeksjon. Den omhandler direkte med funksjon av elementene, i stedet for elementer som kan tuklet med. Kjøretøy kjøpt i et fylke som mangler utslipp testing, men brukes i et fylke som observerer On Board Diagnose eller OMB, må testing inspiseres innen 60 dager.

Det finnes forskjellige enheter på sjekkliste for eksos og utslippskontrollinnretninger. Listede elementer er luftpumpen system, katalysator, oksygensensor, blyfri gass på henholdsvis termostatisk luftfilter, PCV-ventil, EGR ventil og fordampet emisjonssystemet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/north-carolina-auto-inspeksjon-sjekkliste/ "

相关文章!
 • Hvordan fylle ut et North Carolina Auto Tittel for en ny kjøper Hvordan fylle ut et North Carolina Auto Tittel for en ny kjøper
  - 阅 1

  Når man selger en bil i delstaten North Carolina, vil du enten full kjøperen informasjon på baksiden av din nåværende North Carolina tittelen --- hvis du er en privat eier av en brukt bil --- eller gi en titulere dokument til ny kjøper, hvis du er en

 • Trinn til å starte en privat skole i North Carolina Trinn til å starte en privat skole i North Carolina
  - 阅 0

  Åpne en privat skole i North Carolina er ikke bare en god forretning proposisjoner, det gir også en mulighet til å gi en individuell læreplan som gagner barn, foreldre og lærere. Det kan høres skremmende, men fordelene med å gi barn en god utdannelse

 • Kan du Tittel en bil for en 17-Year-Old i North Carolina? Kan du Tittel en bil for en 17-Year-Old i North Carolina?
  - 阅 0

  Det er mulig å tittelen et kjøretøy til en person i alle aldre i delstaten North Carolina. Men det er flere krav før en bil kan registreres og bilskilt utstedt. North Carolina førerkort Du må ha et gyldig North Carolina førerkort for å registrere et