Amopage

Normal vekttap under induksjon av Atkins

- Views 1
Advertisement

Atkins dietten er brutt ned i fire stadier: induksjon, pågående vekttap, pre-vedlikehold og vedlikehold. Induksjon fasen er den innledende fasen av dietten som gir dieters en hoppe starte på deres vekttap. Mens hver enkeltes resultater varierer, så lenge du holder deg til planen i induksjonsfasen vil du se resultater på skalaen etter disse to ukene.

Normal vekttap under induksjon av Atkins

Mat du kan spise mens miste vekt

Induksjon fasen varer vanligvis i minst to uker, og tillater deg å spise opp til 20 netto karbohydrater per dag. Planen består av å spise protein i form av fisk, skalldyr, fjærkre, kjøtt og egg, som du kan spise til du føler deg fornøyd. Kjøtt behandlet med sukker eller inneholder nitrater bør unngås. Også huske på at østers og blåskjell er noe høyere i karbohydrater enn andre skalldyr, så begrens inntaket til ca 4 oz. en dag. Ost er også tillatt i induksjon, bare sørg for å begrense inntaket fordi alle varianter av ost inneholder noe karbohydrater. Grønnsaker er også en viktig del av Atkins dietten fordi de gir fiber og næringsstoffer. Tillatte grønnsaker inkluderer salat, selleri, sopp, paprika, brokkoli, blomkål, kål, aubergine, oliven, tomater og squash.

Normal vekttap under induksjon av Atkins

Gjennomsnittlig vekttap resultater

Etter to uker med induksjonsfasen av Atkins, bør kroppen brenne fett siden det ikke lenger har en stor mengde karbohydrater å brenne. Du bør gå på vekten etter to uker og se vekttap. Gjennomsnittlig vekttap etter to uker er alt fra 6 til 15 lbs. Selvfølgelig kan noen individer tape mer enn 15 lbs. og andre kan miste mindre enn 6 lbs. Hvis du taper mindre enn 6 lbs., Re-evaluere hva du spiste i løpet av disse to ukene, og pass på at du ikke spiser mer enn 20 karbohydrater eller spise eller drikke noe som ikke var på akseptabel mat / drikke-listen. Du kan fortsette på induksjon lenger enn to uker hvis du ikke er fornøyd med resultatene, eller hvis du ønsker å fortsette å tape på dette raskere hastighet. Noen individer foretrekker å bo i induksjonsfasen i flere måneder hvis de har mye vekt å tape. Det er helt opp til dine spesifikke behov.

Normal vekttap under induksjon av Atkins

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/normal-vekttap-under-induksjon-av-atkins/ "

相关文章!
 • Hvordan Fullfør Phase One: Induksjon av Atkins Diet
  - 阅 0

  The Atkins Diet er en veldig spesiell måte å spise som kan resultere i betydelig vekttap. Dietten kan ta tid å venne seg til, men. Induksjonsfasen av Atkins Diet er laget for å få kroppen vant til det nye kostholdet og å få den klar for vekttap. Bruk

 • Hva å spise på to-ukers induksjon på Atkins Hva å spise på to-ukers induksjon på Atkins
  - 阅 0

  De to-ukers Atkins induksjon er også kjent som "fase 1" av programmet. Flertallet av listen over akseptabelt mat å spise i løpet av disse to ukene inkluderer sjømat og kjøtt, men det finnes også andre mat valg du kan mikse inn dine Atkins valg.

 • Type Nøtter skal spise på Atkins Diet Type Nøtter skal spise på Atkins Diet
  - 阅 0

  Basert på boken "Dr. Atkins 'diett Revolution", utgitt i 1972 av Dr. Robert Atkins, begrenser Atkins Diet inntak av visse matvarer for å utløse vekttap. Av Dr. Atkins 'egne opptak, er kostholdet en drastisk tiltak for overvektige mennesker. Det