Amopage

Normal Kompresjon for en liten to-Cycle Motor

- Views 1
Advertisement

Normal Kompresjon for en liten to-Cycle Motor


Ved oppstarten på 1897 det to-takts motor var ute av stand til å produsere den samme mengde strøm som dens motstykke den firetaktsmotor. Etter hvert som teknologien har utviklet seg, har så resultatene av to-taktsmotorer. For å bestemme den komprimeringen av en to-takts motor, ta hensyn til anvendelse: Den mer kraft er nødvendig for å kjøre et bestemt verktøy, jo større kompresjon.

Gressklippere

Fordi gressklippere ikke krever så mye strøm som større maskiner, for eksempel biler og motorsykler, to-taktsmotorer passer dem. Ifølge Samuel M. Goldwasser s "Compression Testing," normal kompresjon for en gressklipper faller mellom 60 og 80 pund per kvadrattomme, eller psi. En rekke under 60 indikerer en lekkasje eller manglende evne til stempelet for å komprimere nok luft.

Normal Kompresjon for en liten to-Cycle Motor


Weed Trimmere

Weed sakser som gressklippere, krever færre pounds per kvadrattomme for å betjene enn de tyngre maskiner, slik at de faller ned i 60 til 80 psi rekkevidde. Hvis en luke trimmer har minst 60 lb av press, vil motoren fortsatt starte, men noe mindre vil ikke skape nok kraft til å slå av motoren over.

Normal Kompresjon for en liten to-Cycle Motor


båter

To-Takt båtmotorer avvike fra både gressklipper og luke trimmer motorer fordi de krever mer press for å skape mer kraft. Båteiere som velger to-syklusen firetakts gjør det på grunn av de to-syklus veier mindre; mange eiere velger å kjøpe to motorer istedenfor en for mer kraft. Mens fire-takts båtmotorer ofte krever mellom 170 og 200 psi, to-taktsmotorer krever bare 80-140 psi. Kompresjons tall over eller under dette område kan signalisere en feilfunksjon.

Normal Kompresjon for en liten to-Cycle Motor


kompresjons~~POS=TRUNC

Regelmessig kompresjon testing kan bidra til å sikre at trykknivået i en hvilken som helst liten to-taktsmotor er opp til hensiktsmessige standarder. Sjekk kompresjon ved å trekke ut tennpluggen, plassere tester i tennpluggen port og trekke i ledningen et par ganger for å bygge opp luft i motoren. Å opprettholde optimal komprimering kan forlenge levetiden til et hvilket som helst to-taktsmotor.

Normal Kompresjon for en liten to-Cycle Motor


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/normal-kompresjon-for-en-liten-to-cycle-motor/ "

相关文章!
 • Hva er Fire-Cycle Motor Oil? Hva er Fire-Cycle Motor Oil?
  - 阅 0

  Motor olje er en viktig del av enhver arbeids, flytte motoren. Oljen gir sårt tiltrengte smøremiddel slik at den kan arbeide effektivt uten å skade de enkelte motordeler. Firetaktsmotorer og oljer har ulike funksjoner enn to-taktsmotorer. Lære hva sl

 • 2 Cycle Motor Drivstoffsystem Rengjøring 2 Cycle Motor Drivstoffsystem Rengjøring
  - 阅 0

  Det faktum at du legger olje til drivstoff i to-taktsmotorer endrer mange av drivstoffets egenskaper, herunder på hvilke måter det råtner og prosedyrene for rengjøring som kreves for å fjerne det. Mens de fleste teknikker som brukes til å oppdatere e

 • Hvordan Juster forgasseren på en liten to-takts motor Hvordan Juster forgasseren på en liten to-takts motor
  - 阅 0

  Forgasseren på en to-takts motor har en blanding innstilling for tomgangsturtallet og en blanding innstilling for høy hastighet. Justering av forgasseren for denne type motor er en del av den prosessen som er kjent som justering av motoren. Stille in