Amopage

Normal Hjem Temperatur for en Air Conditioner

- Views 0
Advertisement

Normal Hjem Temperatur for en Air Conditioner


Finne riktig temperatur for ditt hjem klimaanlegget kan bringe på en viktig debatt. Du foretrekker huset for å bli varmere utover dagen mens mannen din ønsker å se vinduene frost over. Denne kampen kan rase på ubestemt tid, men å vite litt informasjon om anbefalte klimaanlegget innstillingene vil hjelpe avgjøre spørsmålet. Sannheten er, kan du bare finne ut hva som er visstnok best, og deretter bestemme selv hva som er "normalt" for deg. Hva er hot for en kan være kjølig til en annen.

Anbefalt varmeinnstilling

Selv om du kanskje ikke er enig i 100 prosent med forslaget, er det en anbefalt innstilling for sentralvarmesystemet i ditt hjem. Ifølge US Department of Energy nettsted, kan du spare energi ved å sette termostaten til 68 grader til tider når du er våken og hjemme. Når du kommer til å være borte i noen timer eller når du sover, kan du prøve å senke temperaturen med 10 grader. Dette er mest effektiv i boliger som ligger i mildt klima.

Anbefalt AC Setting

Hvis du er som noen mennesker, kan det hende du føler deg mest komfortabel setting for klimaanlegget i sommer er rundt 70 grader. Dette er ikke den anbefalingen. Du kaster bort betydelig energi og penger på verktøyet regninger ved å gjøre dette. Det amerikanske Department of Energy foreslår å lage din vanlige hjem temperatur 78 grader når du føler at du trenger kjøling. Når du er borte fra hjemmet, prøve bumping termostaten opp 10 til 15 grader for å oppnå maksimal effektivitet og penger å spare.

En misforståelse

Det er en stor misforståelse om å senke eller heve termostaten når du ikke er hjemme for å spare energi. Ifølge US Department of Energy, gjør ovnen eller klimaanlegget ikke har betydelig arbeide hardere for å kjøle eller varme et sted tilbake til ønsket temperatur hvis du velger å endre innstillingen. Et hjem vil begynne å miste varme eller kalde luften så snart enheten er slått av uansett, og tapet er mindre når temperaturen mellom innsiden og utsiden blir tettere. Så, i sannhet, forblir lenger huset ditt på at kaldere eller varmere temperatur mens du er borte, jo mer penger og energi du faktisk vil spare.

Energi Bruk Difference

Nå som du vet anbefalingene for en "normal" temperatur for hjemmet klimaanlegget, kan du begynne å sette det på det nummeret hvis du er komfortabel med det. Hvis du ikke er det, lurer du kanskje på hvor mye energi du sløse og hvor mye ekstra penger du bruker hvis du velger å gå rogue og chill out eller varmes opp mer enn det som er anbefalt. Mellom temperaturer på 72 og 79 grader kan du forvente å bruke tre prosent mer energi for hver grad du senker termostaten i sommer. Om vinteren er tallene tilsvarende for å heve termostat. Dine personlige sparing kan bare være $ 20 per år eller mindre i sommermånedene, men ser på det store bildet over hele landet, dette legger opp raskt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/normal-hjem-temperatur-for-en-air-conditioner/ "

相关文章!
 • På hvilken temperatur bør en Air Conditioner bli satt for å hindre mugg? På hvilken temperatur bør en Air Conditioner bli satt for å hindre mugg?
  - 阅 0

  En ofte uventet problem med luftkondisjoneringsanlegg, er utviklingen av mugg på enheten. Dette er på grunn av den stadige tilstedeværelse av indre fuktighet dersom klimaanlegget ikke er kjørt lenge nok. Dette kan unngås ved å innstille luftkondisjon

 • Normal Registeret Temperatur på en Air Conditioner Normal Registeret Temperatur på en Air Conditioner
  - 阅 0

  Air condition temperaturområder i stor grad avhenge hvilke innstillinger du velger for dem. Et fungerende klimaanlegget vil operere i henhold til termostaten programmering, som kan variere temperaturområder i huset betraktelig. Men du kan også bruke

 • Slik feilsøker en Split Air Conditioner
  - 阅 1

  Split Air Conditioners består av minst to stykker. Luft behandleren er installert i ditt hjem, og kompressorenheten er installert utenfor. Split AC enheter er ofte dyrere når du kjøper dem, men ofte billigere å installere enn andre enheter. Som med a