Amopage

Neon vs. Fluorescent Lighting

- Views 0
Advertisement

Neon vs. Fluorescent Lighting


Mange er klar over tube-lignende struktur av neonskilt og den hvite utstråling av lysrør. De to lampene har mye til felles, og på mange måter det fluorescerende lyset kan bli sett på som en etterkommer av den eldre neon lys. Lysrør er billigere og har et mye bredere spekter av applikasjoner, men neonlys er fortsatt enkle enheter som har vist seg svært pålitelig i løpet av årene.

Neon

Neonlys er enkle gjennomsiktige rør fylt med et meget høyt trykk gass. Denne gassen er en blanding av forskjellige elementer, ofte argon og andre edelgasser, men særlig neon. Disse gassene er nøytrale eller til og med negativ karakter, slik at de ikke flyktige når det lades ved hjelp av en elektrisk strøm. Imidlertid ikke elektrisitet skape energi i atomer av gassen. Denne energien er utgitt av gassen som synlig lys, som passerer gjennom røret.

fluorescent

Lysrør er lik neon enheter. Som neonlys, går en meget nøye kontrollert elektrisk strøm lyset og buer fra den ene ende av pære til den annen, passerer gjennom en gass på sin vei. Imidlertid gassen som anvendes i lysrør har noen neon. I stedet brukes en kombinasjon av argon og en liten mengde kvikksølv for å lage energi.

belegg

Gassen i neonlys produserer synlig lys som kan sees, så lenge røret fyller det er klart. Imidlertid lyset frembringes av fluorescente gassen faktisk er ultrafiolett lys, utenfor menneskelig syn. Fluorescerende lys bruker et fosforbelegg på deres pærer som absorberer skadelig ultrafiolett stråling, og frembringer synlig lys i den karakteristiske fluorescerende glød. Dette betyr at neonlys bruker bare ett skritt til å produsere lys, mens lysrør bruker to trinn.

Farge

Neonlys endre farge basert utelukkende på hvilke gasser brukes i røret. Argon, xenon, krypton og andre typer gass brukes i varierende mengder for å fremstille forskjellige farger. Dette gjør neonlys å utstråle lyse rødt, blått, grønt og andre farger. Fluorescerende lys, på den annen side, kan produsere lys bare i et område av hvitt som kan helle mot rød eller blå, noe som begrenser deres anvendelse i skilt eller skjermer.

Lett

Neonlys bruke en betydelig mengde spenning for å starte sin gass reaksjon, men bare en liten strømstyrke, noe som skaper en myk glød som ikke brukes til å produsere overhead belysning, bare atmosfærisk eller lys fra omgivelsene. Fluorescerende lys bruker en mye større mengde av elektrisk strøm, men til gjengjeld fremstille de mye sterkere lys som kan brukes for mange anvendelser.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/neon-vs-fluorescent-lighting/ "

相关文章!
 • Broken Fluorescent Light Bulb & Farer til Skin Broken Fluorescent Light Bulb & Farer til Skin
  - 阅 0

  Fluorescent lyspærer, både kompakte og faste, er mer energieffektive enn vanlige lyspærer fordi de produserer lys annerledes. Hvis en fluorescerende lyspære pauser, må det bli plukket opp nøye for å unngå å utsette huden din for fare. Fluorescent lys

 • Hva er levetiden for en Fluorescent Light? Hva er levetiden for en Fluorescent Light?
  - 阅 0

  Forløperen til det moderne fluorescerende pære ble oppfunnet av Peter Cooper Hewitt i slutten av 1890-tallet. Den første kommersielle modellen ble tilbudt til vanlige forbrukere i 1938. Men det var ikke før etter flere energikriser i slutten av det 2

 • Hva gjør du hvis du bryter en Fluorescent Light Bulb
  - 阅 0

  Fluorescent lyspærer spare energi og varer lenger enn glødelamper, noe som gjør dem en god måte å beskytte miljøet og redusere strømregningen. Uheldigvis lysrør inneholde en liten mengde kvikksølv. Mercury forblir i kroppen i lang tid, og kan føre ti