Amopage

Navn for Motiverende Møter

- Views 0
Advertisement

Navn for Motiverende Møter


Motiverende møter er utformet for å gjenopprette retning og fokus for en organisasjon. De kan øke og måle prestasjoner, bygge et sterkere lag og skape Selvstendighet og formålet for en givende utfallet. En kraftig navnet gir dine ansatte eller medlemmer et hint om hva de kan forvente å få ut av møtet og kan oppmuntre positive holdninger.

ytelses~~POS=TRUNC Møter

Salg industrien driver sine klubber med motivasjonsmøter med fokus på hvordan måle ytelsen kan forme deres behov i dag for en bedre morgendag. "Mål of Tomorrow", "oppdage forskjellen" eller "Building på Best" er gjennomtenkt og muntre navn for å reflektere et salgsteam ytelse måling. Navnene bygge på produktet suksess, ytelse, problemer og muligheter for morgendagens suksess i livet, frihet og belønning av profitt.

Team-Building Møter

I team-building, er hvert medlem fokus på engasjement, engasjement, interesse og engasjement. Passende navn for motivasjonsmøte for å markere medlemmene av teamet er "Commitment Plus" eller "Portraits of Progress". En motiverende møtet dreier seg om å samkjøre hvert lag medlemmets personlige ønsker og behov med en oppgave som skal utføres. For eksempel, å spørre et medlem for å delta på en arbeidsgruppe som ikke er av hans personlige interesse er ikke motiverende. Hensyns justering bygger et sterkere lag med givende opplevelser.

Myndiggjøring

Amerikanske næringslivsmagasinet "Inc." forklarer at Selvstendighet faktorer som prestasjoner, anerkjennelse, ansvar, utvikling og vekst motivere folk til å jobbe hardere og yte sitt beste. Når en person er gitt anledning til å uttrykke sin mening og komme med innspill, føler hun som om hun har eierskap i oppgaven og er mer sannsynlig å nyte finne løsninger. "Great Expectations", "Dele Vision" og "Vi har fått Power" er navn for motivasjonsmøter for empowerment.

For en lysere framtid

Motiverende møter med fokus på ditt formål i livet hjelper deg å nå fremtidige mål. Det starter med en drøm å holde på, sette mål for å komme dit, og gjør alt for å få det til uansett om du ser frem til store belønninger eller oppnåe mindre mål. Navn som passer til en motiverende møte for en lysere fremtid er "Du er invitert til fremtiden" eller "The Pride og løftet."

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/navn-for-motiverende-moter/ "

相关文章!
 • Motiverende møte Games Kontor Motiverende møte Games Kontor
  - 阅 0

  Arbeide den samme jobben hver dag er naturligvis kommer til å bli litt ensformig, og de ansatte kan sette seg fast i et hjulspor. Det er ditt ansvar som manager for å holde moralen oppe. Når moral er opp, tall og produksjon er oppe. Prøv noen av diss

 • Hvordan huske navn Hvordan huske navn
  - 阅 0

  Huske folks navn hjelper forenkle tilkoblinger og gjør mellommenneskelige relasjoner gå jevnere. Men hvis du har en tendens til å glemme folks navn rett etter at du møter dem, risikerer du pinlig selv og forvirrende andre mennesker, om ikke faktisk f

 • Callot Soeurs 'innflytelse på mote Callot Soeurs 'innflytelse på mote
  - 阅 0

  Callot Soeurs var en fransk couture hus i tilværelsen 1895-1937 som ble kjent for sin presise detaljer, opprinnelige bruken stoff og høy kvalitet på arbeidet. Selv overskygget av deres mer utadvendte samtidige, som Paul Poiret, de fire Callot Soeurs