Amopage

Naturlig behandling for Helvetesild

- Views 4
Advertisement

Helvetesild, også kjent som Herpes zoster, er en sykdom i huden. Både helvetesild og vannkopper er forårsaket av Varicella zoster virus, et herpes virus som er tydelig forskjellig fra den genital herpes virus. Helvetesild er en inflammatorisk hud utslett som bryter ut hos personer som tidligere har lidd av vannkopper. Selv om dette viruset gir immunitet til flere vannkopper utbrudd, kan immunsystemet kompromiss føre til at Varicella zoster virus å gjenvinne sin virilitet. Dette er hvordan helvetesild utvikler seg i en person. En naturlig behandling for helvetesild gir fritak uten ødeleggende bivirkninger, og det fremmer helbredelse innenfra kroppens immunsystem.

betraktninger

Helvetesild er en svært ondartet og smittsom hudsykdom. Det fører til vannkopper hos personer som ikke har hatt vannkopper, og dette dvelende infeksjon kan forårsake helvetesild utbrudd på et senere tidspunkt. Det er ikke mulig, men å fange helvetesild direkte som helvetesild, og sykdommen er bare smør når utslettet har friske eller fuktige blemmer som ennå ikke har grodd.

Betydning

Behandling av helvetesild med naturlige botemidler starter med trivsel for hele kroppen. Drikk frisk frukt og grønnsaker, og spiser mye av ferske råvarer til naturlig avgifte kroppen for å gi den foryngelse og helbredende evner. De økte mengder næringsstoffer og enzymer som er tilgjengelige i råvarer har medisinske egenskaper som vil hjelpe kroppen din få tilbake sin naturlige indre balanse som gir et ugunstig miljø for utenlandske patogener. Det er også viktig å holde sinnet og miljø i en ren og lykkelig tilstand. Hold deg unna solen og for mye varme, og ikke bære irriterende stoffer.

aktuelle programmer

Calamine lotion er godt kjent for sin kjølende lindring av kløe, så vel som dens tørke kvaliteter. Den inneholder sinkoksyd og jernoksyd. Alternative tørkemidler inkluderer fuktet leire og kokt havregryn. Alle disse valgene suge opp fuktigheten av utslett og fremme sin uttørking.

Apple cider eddik kan topikalt som en naturlig grus behandling, så vel. Den kan brukes hver tredje til fjerde time for å gi lindring og fremme helbredelse av den infiserte huden.

Foruten å bruke havremel direkte på huden, kan du ta en havremel bad for å gi lindrende lettelse samtidig redusere betennelse. Havregryn har antihistamin egenskaper som vil roe betennelse forårsaket av helvetesild utbrudd. Etter badet, kan du bruke kokosolje, kakaosmør, vitamin E olje eller frisk aloe vera. Du bør fortsette å bruke den naturlige aktuell agent etter eget valg på alle tegn på forrige søknad seg unna.

En annen aktuell oppskrift som gir en naturlig behandling for helvetesild er å kombinere frisk aloe vera masse med cayenne pepper. Begge har anti-virus, anti-infeksjon egenskaper, og de handler i samklang både angripe infeksjon, absorbere sin fuktighet, og tørker ut dens plassering. Ganske enkelt å bruke avokado blandet med golden segl pulver og myrra er en annen oppskrift på en aktuell naturlig behandling.

Ta av Mouth

Økt væskeinntaket vil øke blodsirkulasjonen. Dette vil hjelpe kroppen din sender sin naturlige forsvar for å bekjempe helvetesild utslett og kvitte kroppen av infeksjonen. Økt væskeinntak, kombinert med å spise ferske matvarer, vil ytterligere fremme kroppens selvhelbredende evner.

Hvilke typer frukt som er gunstig i det naturlige behandling av helvetesild er de som gir vitamin E, C og B12, forutsatt at du ikke er allergisk mot dem. Disse inkluderer frisk fersken, melon, jordbær, sitroner, bær, avokado, mango, tomater og aprikoser. Andre nyttige vitaminer og kosttilskudd inkluderer vitaminene A og D, L-lysin, kalsium, magnesium, sink, selen og acidophilus.

Kokosolje, tatt tre ganger om dagen, gir også lindring til helvetesild utbrudd. Drikker en liten mengde havsalt og vann gir kroppen en intern antiseptisk vask. Spise fersk hvitløk har også gunstige antiseptiske egenskaper som en naturlig behandling for helvetesild.

urter

Noen av de vanligste urter brukes som en naturlig behandling for helvetesild inkluderer hyllebær, Echinacea, propolis og golden segl. Urter kan tas som te, til også å ta hensyn til væskeinntaket, eller de kan være tilgjengelig i sirup, pulver, kapsel eller tablettform. Honey, som du kan bruke til å blidgjøre te, har også anti-infeksjon og helbredende egenskaper, og det kan brukes lokalt, så vel.

Forebygging / løsning

Unngå å spise visse matvarer for å hindre ytterligere forverring av din helvetesild utslett. Den arginin i nøtter og frø virker mot L-lysin du kan ta. Sjokolade, men deilig, er svært irriterende for helvetesild utbrudd. For mye sollys og varme vil forsinke healing, også.

Observer sanitære vaner for å unngå spredning utslett i løpet av sine mest virulente stadier, både på din egen kropp og til andre. Bruk tørkemidler, for eksempel Calamine lotion eller havremel, for å hindre utslett fra oser og sprer seg utover sitt nettsted.

Advarsel

Diskuter med legen din eller en naturlig helsepersonell de valgene som du bestemmer deg for å bruke som en naturlig behandling for helvetesild. De sakkyndige vil være i stand til å vurdere din nåværende helsetilstand, samt hva som fungerer bra for kroppens behov. Med en kunnskapsrik tilnærming, konsistens og tålmodighet, vil du snart få lindring ved hjelp av den valgte naturlig behandling for helvetesild.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/naturlig-behandling-for-helvetesild/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke naturlig behandling for å kurere varmeutslett Hvordan bruke naturlig behandling for å kurere varmeutslett
  - 阅 1

  Hvis du har kløende røde nupper i et område som har vært varmt eller fuktig er det sannsynligvis varmeutslett. Kroppen svetter som en naturlig måte å kjøle seg ned. Men, når stoff eller en bleie feller svette, kan varme utslett forekomme. Prøv den na

 • Hvordan behandle Post Helvetesild Pain Hvordan behandle Post Helvetesild Pain
  - 阅 0

  Smerter etter et utbrudd av helvetesild (også referert til som postherpetisk nevralgi) kan voks og avta, noen ganger siste månedene og være svært smertefullt. Singles er et herpes virus som kan oppstå hvor som helst på kroppen langs en dermatome (en

 • Naturlig behandling for hårtap Naturlig behandling for hårtap
  - 阅 0

  Du kan ikke være fornøyd med håret ditt om det er tynt og falle ut; men kan du ikke ønsker å ta et medikament som angivelig fremmer hårvekst og du ikke er i markedet for hår plugger. Hvordan kan du naturligvis fremme hårvekst og redusere hårtap? Det