Amopage

Natural Disaster prosjektideer

- Views 3
Advertisement

Natural Disaster prosjektideer


Vrede Mother Nature er uforutsigbar til tider. Å ha en solid forståelse av de faktorene som forårsaker naturkatastrofer er det første trinnet i å kunne forutsi dem. Selv om naturkatastrofer som jordskjelv, flom, vulkanutbrudd, tornadoer og orkaner ikke kan forebygges, kan naturkatastrofe prosjekter gir elevene et unikt perspektiv på hvilke faktorer som bidrar til dem.

Volcano Prosjekt

En vulkan kan bli sett på som en av de vakreste utsikten i naturen verdt å ta inn til den blir aktiv og voldelig. Det finnes mange forskjellige typer vulkaner på jorden. Noen av dem er høye, toppet fjell som spyr varm lava. Andre er bare vents i jorden som spyr varm gass og lava fra sitt sentrum. En klassisk, mountain-lignende vulkanen er en ganske enkel vitenskap prosjektet for barn i alle aldre.

Mold leire inn i en konisk form fjell, og etterlater et dypt hull i toppen av fjellet. Pass på at hullet er stort nok til å passe en liten filmboks inn i den. Monter beholderen ned i hullet i vulkanen din, slik at toppen av slik at væske kan helles i beholderen.

Hell en spiseskje av natron i beholderen. Når du er klar for et utbrudd, legge om en spiseskje med vanlig eddik. Eksperimenter med ulike mengder av natron og eddik å få forskjellige mengder kraft fra din "lava". Vurdere å sette opp en liten by, trær og busker eller andre tegn til liv i utkanten av vulkanen for å legge en realistisk effekt.

Tornado Prosjekt

En tornado er en høy kolonne med roterende luft som kan føre til en bane for ødeleggelse når berører bakken. Du kan simulere en tornado med litt vann og et par flasker brus.

Fyll en flaske opp til halvveis med vann. La toppen av. Ta av hetten til den andre flaske, og sette dem cap-sidene mot hverandre, slik at en flaske er invertert på toppen av den andre. Tape dem sammen slik som dette, ved hjelp av rikelig med tape for å sørge for at luft eller vann ikke flykte fra mellomrommene mellom flaskene. Skru på denne contraption over og snurr den rundt et par ganger. En trakt bør danne. Bevegelsen av vann i flaskene kan simulere bevegelsen av luft i en ekte tornado.

jordskjelv Prosjekt

Et jordskjelv vitenskap prosjektet kan være den mest smakfulle naturkatastrofen simulering av alle. Jordskjelv er forårsaket av friksjon av to tektoniske plater flyter over smeltet lava. Når de blir ustabile og flytte, er et jordskjelv resultatet. Legg inn et pudding og avkjøl det før det blir tykk. Skjær pudding bort fra kantene av fatet med en kniv, og skjær den pudding på midten for å lage to store plater. Bruk to skjeer til å presse pudding "tektoniske plater" sammen og se hva som skjer på det punktet der de kolliderer. I det virkelige liv, ville dette kollisjonspunktet være feil linje for en faktisk jordskjelv.

Bruk av fakta

Observere naturkatastrofe prosjekter og gjøre slutninger om ting som kan gjøres for å beskytte folk mot de noen ganger uforutsigbare og katastrofale effekter av Mother Nature. Vurdere måter å innføre en evakueringsplan, sikre huset ditt, eller hamstre elementer å ha i tilfelle en av disse naturkatastrofer. Del denne planen med venner, familie og andre studenter og arbeid på å sette den inn i bildet i tilfelle du skulle trenge det.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/natural-disaster-prosjektideer/ "

相关文章!
 • Natural Disaster Science Projects
  - 阅 0

  Vulkanutbrudd, orkaner, flom, tsunamier, erosjon, jordskjelv, lynnedslag, skogbranner, snøstormer og mange andre naturkatastrofer kan forårsake ødeleggelse av eiendom og med tap av liv. Forstå hva som forårsaker naturkatastrofer og oppdage måter å fo

 • Natural Disaster Effects Natural Disaster Effects
  - 阅 0

  Ifølge Environmental Defense Fund, har forberedelse til og utvinning av naturkatastrofer kostet den føderale regjeringen mer enn $ 140 000 000 000 i løpet av de siste 25 årene. Forebygging, selvfølgelig, er ideelt, men ikke alle naturkatastrofer kan

 • Hva er Natural Disaster Management?
  - 阅 0

  Naturkatastrofer, som flom og jordskjelv, årsaken elendighet og lidelse for mennesker berørt av dem. Katastrofehåndtering som mål å minimere denne lidelsen gjennom en kombinasjon av forebygging og nødhjelp. Betydning Effektiv naturlig katastrofehåndt